Grybų salotos su silke
Kategorija: Salotos, mišrainės
Reikės:
- 0,5 kg grybų
- 1 silkės
- 1 marinuotas agurkas
- 1 svogūnas
- 2-3 šaukštai aliejaus
- acto
- lauro lapelių
- pipirų, druskos
- Grybus 15 – 20 minučių virkite actu parūgštintame ir pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išvirusius nuvarvinkite ir ataušinę supjaustykite.
- Išmirkytą silkę nulupkite, atskirkite nuo kaulų ir smulkiai supjaustykite.
- Grybus maišykite su silke, smulkintu svogūnu ir nuluptu agurku.
- Salotas dėkite salotinę, užpilkite aliejumi arba grietine, puoškite grybų kepurėlėmis, kietai virtais kiaušiniais, žalumynais.
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Kiaušinius dažome natūraliai
Graikiškos salotos
Traškieji bulvių ir sūrio blynai
Salotos „Šviežios“ iš agurkų žiemai
Vištienos šaltiena su daržovėmis.
Kitokios ryžių salotos su grybais ir alyvuogėmis
SALOTOS SU ŠPINOKAIS, TUNU IR KIAUŠINIAIS
Makaronai su grybais
Mišrainė su rūkyta menke
Aštri menkių mišrainė su krienais
RŪKYTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ
Senoviškai marinuoti baravykai
SMAGŪS VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ VĖRINUKAI
RŪGŠTYNIŲ SRIUBĄ (SU VIŠTIENOS KRŪTINĖLE)
Baklažanų apkepas
PERLINIŲ KRUOPŲ SRIUBA SU VIŠTIENA
Klasikinis medaus tortas
Su bulvėmis kepta silkės filė
Gaivios salotos su kepta lašiša
Įdaryti kiaušiniai
Žiedinių kopūstų salotos su kiaušiniais
Kepenėlių salotos su daržovėmis