Grybų salotos su silke

Kategorija: Salotos, mišrainės


Grybų salotos su silke

Paskelbė:
05 Vasario 2020
Reikės:
  • 0,5 kg grybų
  • 1 silkės
  • 1 marinuotas agurkas
  • 1 svogūnas
  • 2-3 šaukštai aliejaus
  • acto
  • lauro lapelių
  • pipirų, druskos

  1. Grybus 15 – 20 minučių virkite actu parūgštintame ir pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išvirusius nuvarvinkite ir ataušinę supjaustykite.
  2. Išmirkytą silkę nulupkite, atskirkite nuo kaulų ir smulkiai supjaustykite.
  3. Grybus maišykite su silke, smulkintu svogūnu ir nuluptu agurku.
  4. Salotas dėkite salotinę, užpilkite aliejumi arba grietine, puoškite grybų kepurėlėmis, kietai virtais kiaušiniais, žalumynais.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: