Tuno užtepėle su kreminiu sūreliu, džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis

Kategorija: Padažai, užpilai, pagardai / Užkandžiai


Tuno užtepėle su kreminiu sūreliu, džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis

Paskelbė:
02 Balandžio 2024

Ingredientai


  • tuno gabaliukai savo sultyse: 2 skardinių (po 170-180 gramų)
  • kreminis sūrelis: 200 gramų
  • juodosios alyvuogės: 8-10
  • džiovinti pomidorai aliejuje: 5-6 (jei nemėgstate, galite naudoti ir paprastus pomidorus)
  • druska
  • šviežiai malti spalvoti pipirai
  • mairūnas (papuošimui)



Recepto paruošimas

1. Iš pradžių tuną nusunkiame, sudedame į indą bei su šakute pasmulkiname.

2. Sudedame smulkiai supjaustytas alyvuoges ir džiovintus pomidorus (galima ir sublenderiuoti, bet man pačiai nesinori dėl tokio kiekio terlioti blenderio) sudedame kreminį sūrelį, įberiame šviežiai maltos druskos ir spalvotų pipirų (pagal savo skonį).

3. Viską gerai išmaišome ir galime jau skanauti.

4. O jeigu turite stipresnę valią įdedame maždaug 30 minučių į šaldytuvą ir paskui mėgaujamės!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: