Orkaitėje kepti vištienos iešmeliai marinuoti kokosų piene
Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos

Ingredientai
- vištienos filė: 500 gramų
- druska: pagal skonį
- juodieji pipirai: žiupsnio
- česnakas: 2 skiltelių
- kokosų pienas: 200 mililitrų
- saldžiarūgštis padažas: 3 valgomųjų šaukštų
- karis: 1 arbatinio šaukštelio
- rūkytos paprikos milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
Recepto paruošimas
1. Pirmiausiai vištieną supjaustykite juostelėmis, kad būtų patogu suverti ant medinių iešmelių.
2. Pabarstykite druska, pipirais, kariu bei paprikos milteliais.
3. Užpilkite kokosų pienu, saldžiarūgščiu padažu.
4. Gerai išmaišykite ir palikite maždaug 30 minučių.
5. Sunerkite ant medinių iešmelių.
6. Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200 laipsnių temperatūros 25 minutes. Skanaus.
Panašūs receptai

Orkaitėje kepti vištienos iešmeliai marinuoti kokosų piene

Vištienos iešmeliai gruzdintuvėje su sojos padažu ir Dižono garstyčiomis

Vištienos kumpelių iešmeliai kepti orkaitėje

Vištienos iešmeliai su ryžiais

Vištienos kumpelių iešmeliai kepti orkaitėje

Vištienos iešmeliai keptuvėje, su ryžiais pagal Beatą

Vištienos iešmeliai (orkaitėje arba grilyje)

Kokosų piene troškinta vištiena su čiobreliais

Vištienos krūtinėlės iešmeliai su kiaulienos šonine kepti orkaitėje

Vištiena kokosų pieno padaže su paprikomis, gvatemalietiškai

Vištienos vėrinukai su daržovėmis

Vištienos iešmeliai marinuoti su česnaku, sojos padažu ir obuolių sultimis