Orkaitėje kepti vištienos iešmeliai marinuoti kokosų piene
Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos
Ingredientai
- vištienos filė: 500 gramų
- druska: pagal skonį
- juodieji pipirai: žiupsnio
- česnakas: 2 skiltelių
- kokosų pienas: 200 mililitrų
- saldžiarūgštis padažas: 3 valgomųjų šaukštų
- karis: 1 arbatinio šaukštelio
- rūkytos paprikos milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
Recepto paruošimas
1. Pirmiausiai vištieną supjaustykite juostelėmis, kad būtų patogu suverti ant medinių iešmelių.
2. Pabarstykite druska, pipirais, kariu bei paprikos milteliais.
3. Užpilkite kokosų pienu, saldžiarūgščiu padažu.
4. Gerai išmaišykite ir palikite maždaug 30 minučių.
5. Sunerkite ant medinių iešmelių.
6. Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200 laipsnių temperatūros 25 minutes. Skanaus.
Panašūs receptai
Orkaitėje kepti vištienos iešmeliai marinuoti kokosų piene
Vištienos iešmeliai gruzdintuvėje su sojos padažu ir Dižono garstyčiomis
Vištienos kumpelių iešmeliai kepti orkaitėje
Vištienos iešmeliai su ryžiais
Vištienos kumpelių iešmeliai kepti orkaitėje
Vištienos iešmeliai keptuvėje, su ryžiais pagal Beatą
Vištienos iešmeliai (orkaitėje arba grilyje)
Kokosų piene troškinta vištiena su čiobreliais
Vištienos krūtinėlės iešmeliai su kiaulienos šonine kepti orkaitėje
Vištiena kokosų pieno padaže su paprikomis, gvatemalietiškai
Vištienos vėrinukai su daržovėmis
Vištienos iešmeliai marinuoti su česnaku, sojos padažu ir obuolių sultimis