Orkaitėje kepti vištienos iešmeliai marinuoti kokosų piene

Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos


Orkaitėje kepti vištienos iešmeliai marinuoti kokosų piene

Paskelbė:

Ingredientai

  • vištienos filė: 500 gramų
  • druska: pagal skonį
  • juodieji pipirai: žiupsnio
  • česnakas: 2 skiltelių
  • kokosų pienas: 200 mililitrų
  • saldžiarūgštis padažas: 3 valgomųjų šaukštų
  • karis: 1 arbatinio šaukštelio
  • rūkytos paprikos milteliai: 1 arbatinio šaukštelio


Recepto paruošimas

1. Pirmiausiai vištieną supjaustykite juostelėmis, kad būtų patogu suverti ant medinių iešmelių.

2. Pabarstykite druska, pipirais, kariu bei paprikos milteliais.

3. Užpilkite kokosų pienu, saldžiarūgščiu padažu.

4. Gerai išmaišykite ir palikite maždaug 30 minučių.

5. Sunerkite ant medinių iešmelių.

6. Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 200 laipsnių temperatūros 25 minutes. Skanaus.