Vištienos iešmeliai marinuoti su česnaku, sojos padažu ir obuolių sultimis
Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos

Ingredientai
- vištienos filė: 500 gramų
- česnakas: 2 skiltelių
- sojų padažas: 4 šaukštų
- obuolių sultys: 1 stiklinės
- porai: 1
- aliejus
- druska
- pipirai
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia vištienos filė supjaustome kubeliais.
2. Tuomet vištieną užpilame marinatu, paruoštu iš obuolių sulčių, sojų padažo, pipirų, druskos bei susmulkinto česnako.
3. Pamarinuojame bent jau valandą. Galite ir ilgiau, jeigu niekur neskubate.
4. Porą maždaug 1-2 minutes palaikome verdančiame vandenyje ir atvėsusį supjaustome stambesniais griežinėliais.
5. Tada ant medinių iešmelių pakaitomis veriame vištienos ir poro gabaliukus.
6. Apkepame keptuvėje ant aliejaus iš visų pusių. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!
Panašūs receptai

Vištienos iešmeliai su ananasu ir BBQ padažu

Vištienos iešmeliai

Indiška Tandoori vištiena, marinuota jogurte

Paprastai ir greitai pagaminami vištienos iešmeliai su vaisiais

Orkaitėje kepti vištienos iešmeliai marinuoti kokosų piene

Vištienos iešmeliai gruzdintuvėje su sojos padažu ir Dižono garstyčiomis

Vištiena bazilikų ir pomidorų padaže

Skanūs vištienos ir bulvių iešmeliai su svogūnais, kepti orkaitėje

Vištienos krūtinėlės iešmeliai su kiaulienos šonine kepti orkaitėje

Orkaitėje kepti vištienos iešmeliai marinuoti kokosų piene

Vištiena įdarytos bulvių puselės

Vištienos pjausneliai kitaip