Vištienos iešmeliai marinuoti su česnaku, sojos padažu ir obuolių sultimis
Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos
Ingredientai
- vištienos filė: 500 gramų
- česnakas: 2 skiltelių
- sojų padažas: 4 šaukštų
- obuolių sultys: 1 stiklinės
- porai: 1
- aliejus
- druska
- pipirai
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia vištienos filė supjaustome kubeliais.
2. Tuomet vištieną užpilame marinatu, paruoštu iš obuolių sulčių, sojų padažo, pipirų, druskos bei susmulkinto česnako.
3. Pamarinuojame bent jau valandą. Galite ir ilgiau, jeigu niekur neskubate.
4. Porą maždaug 1-2 minutes palaikome verdančiame vandenyje ir atvėsusį supjaustome stambesniais griežinėliais.
5. Tada ant medinių iešmelių pakaitomis veriame vištienos ir poro gabaliukus.
6. Apkepame keptuvėje ant aliejaus iš visų pusių. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!
Panašūs receptai
Vištienos iešmeliai su ananasu ir BBQ padažu
Vištienos iešmeliai
Indiška Tandoori vištiena, marinuota jogurte
Paprastai ir greitai pagaminami vištienos iešmeliai su vaisiais
Orkaitėje kepti vištienos iešmeliai marinuoti kokosų piene
Vištienos iešmeliai gruzdintuvėje su sojos padažu ir Dižono garstyčiomis
Vištiena bazilikų ir pomidorų padaže
Skanūs vištienos ir bulvių iešmeliai su svogūnais, kepti orkaitėje
Vištienos krūtinėlės iešmeliai su kiaulienos šonine kepti orkaitėje
Orkaitėje kepti vištienos iešmeliai marinuoti kokosų piene
Vištiena įdarytos bulvių puselės
Vištienos pjausneliai kitaip