Vištienos iešmeliai marinuoti su česnaku, sojos padažu ir obuolių sultimis

Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos


Vištienos iešmeliai marinuoti su česnaku, sojos padažu ir obuolių sultimis

Paskelbė:

Ingredientai

  • vištienos filė: 500 gramų
  • česnakas: 2 skiltelių
  • sojų padažas: 4 šaukštų
  • obuolių sultys: 1 stiklinės
  • porai: 1
  • aliejus
  • druska
  • pipirai



Recepto paruošimas

1. Pirmiausia vištienos filė supjaustome kubeliais.

2. Tuomet vištieną užpilame marinatu, paruoštu iš obuolių sulčių, sojų padažo, pipirų, druskos bei susmulkinto česnako.

3. Pamarinuojame bent jau valandą. Galite ir ilgiau, jeigu niekur neskubate.

4. Porą maždaug 1-2 minutes palaikome verdančiame vandenyje ir atvėsusį supjaustome stambesniais griežinėliais.

5. Tada ant medinių iešmelių pakaitomis veriame vištienos ir poro gabaliukus.

6. Apkepame keptuvėje ant aliejaus iš visų pusių. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame!


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook