Kinietiškos vyšnaitės iš vištienos krūtinėlės su medaus ir sojų padažu

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Kinietiškos vyšnaitės iš vištienos krūtinėlės su medaus ir sojų padažu

Paskelbė:
01 Vasario 2024

Ingredientai

  • vištienos krūtinėlė: 500 gramų
  • krakmolas: ~150 gramų
  • sojos padažas: 3-5 valgomųjų šaukštų
  • kiaušinių baltymai
Taip pat: 
  • žirneliai: pagal skonį
Padažui:
  • medus: 1 didelio valgomojo šaukšto (jeigu mėgstate saldžiau, galite dėti ir daugiau)
  • sojos padažas
  • pomidomų padažas (gali būti pomidorų pasta, aš dar dėjau saldžiarūgščio padažo)


Recepto paruošimas

1. Vištieną supjaustykime kubeliais.

2. Tada sudėkime į indą, užpilkime sojų padažu ir išplakime iki putų kiaušinio baltymą, išmaišius palikime 30-45 minutes pasimarinuoti.

3. Po to kiekvieną gabaliuką išvoliokime krakmole ir apkepkime iš abiejų pusių.

4. Viską iškepus sudėkime į gilesnę arba didesnę keptuvę ir pakepkime su padažu.

5. Padažas: Ištirpinkite medų jei kietas, tada įpilkite sojos ir pomidorų padažą (padažą ragaukime būtinai, kad būtų geras skonio balansas).

6. Viską išmaišykime ir supilkime ant vištienos su žirneliais, ir su padažu pakepkime maždaug 10 minučių. Skanaus!

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: