SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS KREPŠELIAI SU GRYBAIS
Kategorija: Grybų patiekalai
- sluoksniuota bemielė tešla: 500 gramų (geriausia lapeliais)
- išvirti ir apkepti su šonine bei svogūnais grybai: 250 gramų
- kiaušiniai: 1 (krepšelių aptepimui)
- Iš pradžių kiekvieną bemielės sluoksniuotos tešlos lapelį supjaustykite į dvi dalis. Tada į keksiukams skirtą formą sudėkite po tešlos gabalėlį, į vidų įdėkite grybų įdaro bei užlankstykite tešla.
- Tuomet patepkite kiaušinio plakiniu bei kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių. Patiekite ir skanaukite!
Pyragėliai su grybais
Naminiai kibinai su vištiena
Mini krepšeliai - užkandėlės jūsų šventiniam stalui
BULVINIS PYRAGAS SU GRYBAIS
Lašišų krepšeliai su varške
KRABŲ LAZDELĖS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Vieno kąsnio ruginiai krepšeliai su menkės ikrais
FARŠO RUTULIUKAI - "SPURGYTĖS"
PUPELIŲ SRIUBA SU KEPTA ŠONINE
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Omletas su bulvėmis ir grybais
MAKARONAI SU GRYBAIS IR ŠONINE
Bulvių pyragas su grybais
SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS ŽUVIES PYRAGAS
MAMOS BULVINIAI RAGELIAI SU GRYBAIS
Kiaušinius dažome natūraliai
SŪRIO KREPŠELIAI SU TUNU
Pyragas su silkių file ir pievagrybiais
Sultinga tešloje kepta kalakuto krūtinėlė
MARINUOTA KIAULIENOS ŠONINĖ SU BULVĖMIS
UŽKANDĖLĖ SU GRYBAIS
CEPELINAI SU VARŠKE | RECEPTAS
Lašiša tešloje su špinatais ir kreminiu sūriu