Keksiukai su nutella
Kategorija: Desertai
- kiaušiniai: 3
- sviestas: 200 gramų
- cukrus: 250 gramų
- kefyras: 250 mililitrų
- miltai: 320 gramų
- kepimo milteliai: 2 šaukštelių
- "Nutella" kremas: 24 šaukštelių (arba beveik viso mažo indelio)
- migdolų drožlės
- Iš pradžių orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros.
- Tuomet į dubenį muškite kiaušinius, pilkite kefyrą, ištirpintą pravėsusį sviestą ir cukrų bei išmaišykite iki vientisumo.
- Tada miltus sumaišykite su kepimo milteliais, berkite į kiaušinių masę bei išmaišykite.
- Po to į skardą išdėliokite keksiukų "sijonėlius", krėskite po kelis šaukštus tešlos bei į kiekvieną keksiuką įdėkite po šaukštelį Nutella kremo (kremą galite iš anksto pašildyti vandens vonelėje, tada jis bus skystesnis bei mediniu pagaliuku pamakalavus tokiais verpetais susimaišys su tešla).
- Viršūnėles apibarstykite migdolų drožlėmis bei dėkite į orkaitę bei kepkite maždaug 20 minučių. Lepinkitės!
Kiaušinius dažome natūraliai
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Velykiniai lizdeliai - šokoladiniai mufinai
Veganiški keksiukai su razinomis
Raudonojo aksomo tortas
Šventėms – tortas „Snickers“
Tortas „Juodasis miškas“
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Tortas „Raffaello“
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Kondencuoto pieno keksiukai
Klasikinis tiramisu
Greitai paruošiami avižiniai ir graikiško jogurto keksiukai
Klasikinis medaus tortas
KALAKUTIENOS KEKSIUKAI SU OBUOLIAIS
Bene gardžiausi keksiukai – su obuoliais ir traškia kokosų plutele
Tortas „Plombyras“
KEKSIUKAI SU SERBENTAIS
Naminiai eklerai su plikytu kremu.
TORTAS SU MASCARPONE SŪRIU
NAMINIAI MACARONS
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Šokoladinis maskarponės tortas su kava