Baltas tinginys - iš vos 3 ingredientų!
Kategorija: Desertai
- sausainiai: 400 gramų ("Gaidelio" arba "Selgos")
- sviestas: 200 gramų
- kondensuotas pienas: 1 skardinės
- Iš pradžių sausainius sulaužykite.
- Tuomet kondensuotą pieną bei sviestą kaitinkite maišydamos, kol masė taps vientisa ir šiek tiek sutirštės. Suberkite sausainius bei išmaišykite.
- Tada dėkite į maišelį, suslėgiame, kad neliktų oro bei dėkite atvėsti į šaldytuvą. Šaldytuve laikykite bent jau 3 valandas, o paskui jau lepinkitės!
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
TORTAS SU MASCARPONE SŪRIU
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Tobulai marinuoti agurkai vos per pusvalandį
Kiaušinius dažome natūraliai
KONDENSUOTO PIENO PYRAGAS
Saldainiai Rafaelo
VARŠKĖS SKARELĖS SU OBUOLIAIS
Karamelinis tinginys su šokoladu
Šokoladiniai putėsiai
Nekeptas maskarponės pyragas su braškėmis
Šventėms – tortas „Snickers“
Obuolių desertas
Šniceliai su balta duona ir padažu
Pyragas su maskarpone
Tortas „Juodasis miškas“
Tortas „Raffaello“
Pikantiški sausainiai su sūriu prie alaus
BALTAS SVIESTINIS PADAŽAS
Traškus prancūziškas pyragas su šoninės ir daržovių įdaru
PIEVAGRYBIŲ KIŠAS
Išsamus agurkų tręšimo gidas: gausus derlius jus nustebins
SPAGETI TROŠKINYS SU VIŠTIENA