Baltas varškės tinginys su kondensuotu pienu

Kategorija: Desertai


Baltas varškės tinginys su kondensuotu pienu

Paskelbė:
06 Lapkričio 2023

Ingredientai

  • pertrinta varškė: 500 gramų
  • sausainiai: 360 gramų (naudota "SELGA" riešutų ir kondensuoto pieno skonio)
  • kondensuotas pienas: 220 gramų
  • džiovinti vaisiai: 100 gramų
  • riešutai: 100 gramų
  • kambario temperatūras sviestas: 200 gramų
  • vanilinis cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
  • migdolų kvapo esencija: 1 šaukštelio (nebūtina)
  • citrinos sultys: 2 valgomųjų šaukštų



Recepto paruošimas

1. Pradžioje sausainius sulaužykite nedideliais gabaliukais bei atidėkite į šalį.

2. Tuomet į dubenį sudėkite sviestą, kondensuotą pieną, vanilinį cukrų, migdolų kvapo esenciją, citrinos sultis, išsukite iki vientisos masės.

3. Sudėkite varškę bei gerai viską išmaišykite.

4. Tada suberkite džiovintus vaisius, riešutus bei sausainius, permaišykite.

5. Galiausiai skardą išklokite maistine plėvele bei sudėkite varškės masę.

6. Dėkite į šaldytuvą bent 6 valandoms, o dar geriau laikyti per visą naktį. Skanaus!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: