Baltas varškės tinginys su kondensuotu pienu
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- pertrinta varškė: 500 gramų
- sausainiai: 360 gramų (naudota "SELGA" riešutų ir kondensuoto pieno skonio)
- kondensuotas pienas: 220 gramų
- džiovinti vaisiai: 100 gramų
- riešutai: 100 gramų
- kambario temperatūras sviestas: 200 gramų
- vanilinis cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
- migdolų kvapo esencija: 1 šaukštelio (nebūtina)
- citrinos sultys: 2 valgomųjų šaukštų
Recepto paruošimas
1. Pradžioje sausainius sulaužykite nedideliais gabaliukais bei atidėkite į šalį.
2. Tuomet į dubenį sudėkite sviestą, kondensuotą pieną, vanilinį cukrų, migdolų kvapo esenciją, citrinos sultis, išsukite iki vientisos masės.
3. Sudėkite varškę bei gerai viską išmaišykite.
4. Tada suberkite džiovintus vaisius, riešutus bei sausainius, permaišykite.
5. Galiausiai skardą išklokite maistine plėvele bei sudėkite varškės masę.
6. Dėkite į šaldytuvą bent 6 valandoms, o dar geriau laikyti per visą naktį. Skanaus!
Panašūs receptai
Nekeptas sausainių ir varškės desertas su kondensuotu pienu, pistacijomis ir slyvomis
Baltas tinginys - iš vos 3 ingredientų!
Mano virtuvės sensacija: gaivus ir nekeptas varškės su sausainiais pyragas
Greitas varškinis tinginys
Tinginys su varške ir kondensuotu pienu
Saldainiai Rafaelo
Keptas šokoladinis tinginys be kondensuoto pieno
Varškės sausainiai „Žąsies kojelės“
Lengviausias jogurtinis tortas su kondensuotu pienu ir uogomis
Kokosinis Selga sausainių pyragas
Nekeptas tortas su kondensuotu pienu
Tinginys su grietine, lazdyno riešutais ir razinomis