Pūstų ryžių Tinginys
Kategorija: Desertų receptai
Ingredientai
- Juodasis šokoladas: 150 g
- Kokosų aliejus: 2 arb. š. (10 g)
- Migdolų riešutų kremas: 3 valg. š. (50 g)
- Pūsti pilno grūdo ryžiai: 2 stikl. (80 g)
- Druska: žiupsnelis
Recepto paruošimas
1. Garų vonelėje ištirpinti šokoladą ir kokosų aliejų.
2. Įmaišyti migdolų riešutų kremą ir žiupsnelį druskos.
3. Tuomet supilti pūstus ryžius.
4. Viską gerai išmaišyti.
5. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą formą ir šaukštu išlyginti paviršių šiek tiek paspaudžiant.
6. Palikti šaldytuve porai valandų sustingti.
7. Vėliau supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
Patiko receptas? Pasidalink!
Raktažodžiai:
Desertai, saldumynai ir saldainiai, tinginys, greitas desertas, pūsti ryžiai, desertas su pūstais ryžiais.
Panašūs receptai
Pūstų ryžių desertas iš vaikystės
Kokosinis šokoladinis tinginys be kondensuoto pieno
Karameliniai pūstų ryžių batonėliai
Karamelinis ryžių trapučių desertas su saldintu karamelizuotu pienu
Nekeptas varškės tortas Oreo su rikota
Šokoladinis karamelinis pyragas
Naminiai Twix batonėliai veganiškai
Šokoladiniai Tinginio batonėliai
Kokosinis varškės tortas Raffaello
“Bounty” – nekeptas varškės tortas
Veganiški šokoladiniai, riešutų sviesto saldainiai be glitimo
Bananų duona be pridėtinio cukraus ir miltų