Pūstų ryžių Tinginys
Kategorija: Desertų receptai

Ingredientai
- Juodasis šokoladas: 150 g
- Kokosų aliejus: 2 arb. š. (10 g)
- Migdolų riešutų kremas: 3 valg. š. (50 g)
- Pūsti pilno grūdo ryžiai: 2 stikl. (80 g)
- Druska: žiupsnelis
Recepto paruošimas
1. Garų vonelėje ištirpinti šokoladą ir kokosų aliejų.
2. Įmaišyti migdolų riešutų kremą ir žiupsnelį druskos.
3. Tuomet supilti pūstus ryžius.
4. Viską gerai išmaišyti.
5. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą formą ir šaukštu išlyginti paviršių šiek tiek paspaudžiant.
6. Palikti šaldytuve porai valandų sustingti.
7. Vėliau supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
Patiko receptas? Pasidalink!
Raktažodžiai:
Desertai, saldumynai ir saldainiai, tinginys, greitas desertas, pūsti ryžiai, desertas su pūstais ryžiais.
Panašūs receptai

Pūstų ryžių desertas iš vaikystės

Kokosinis šokoladinis tinginys be kondensuoto pieno

Karameliniai pūstų ryžių batonėliai

Karamelinis ryžių trapučių desertas su saldintu karamelizuotu pienu

Nekeptas varškės tortas Oreo su rikota

Šokoladinis karamelinis pyragas

Naminiai Twix batonėliai veganiškai

Šokoladiniai Tinginio batonėliai

Kokosinis varškės tortas Raffaello

“Bounty” – nekeptas varškės tortas

Veganiški šokoladiniai, riešutų sviesto saldainiai be glitimo

Bananų duona be pridėtinio cukraus ir miltų