Kokosinis šokoladinis tinginys be kondensuoto pieno

Kategorija: Desertai


Kokosinis šokoladinis tinginys be kondensuoto pieno

Paskelbė:
03 Gruodžio 2024

Ingredientai

  • Kokosų pienas: 400 ml (1 skardinė, pilno riebumo)
  • Kokosų aliejus: 2 valg. š.
  • Juodasis šokoladas: 200 g (70% kakavos)
  • Klevų sirupas: 2 valg. š.
  • Lazdyno riešutai: 50 g
  • Lazdyno riešutų skonio sausainiai: pakelis


Recepto paruošimas

1. Sausainius ir riešutus susmulkinti iki norimo dydžio gabaliukų.

2. Šokoladą susmulkinti ir išlydyti garų vonelėje.

3. Šokoladui ištirpus sudėti kokosų aliejų, kokosų pieną, klevų sirupą ir viską maišant kelias minutes pakaitinti garų vonelėje.

4. Pakaitinus atidėti, kad šiek tiek atvėstų.

5. Pasirinktą formą ištiesti maistine plėvele.

6. Smulkintus sausainius ir riešutus įmaišyti į šokolado masę.

7. Viską sudėti į paruoštą indą, išlyginti paviršių ir padėti į šaldytuvą bent 2 val.

8. Pjaustyti ir lepintis!

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: