Pūstų ryžių desertas iš vaikystės
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- Medus: 4 valg. š.
- Riešutų sviestas: 4 valg. š.
- Pūsti ryžiai: 2 stikl.
- Kakava: 1 arb. š. (nebūtina)
Aplieti (nebūtina):
- Sviestas: nedidelis gabalėlis
- Šokoladas: keli gabalėliai
Recepto paruošimas
1. Garų vonelėje ištirpinti medų, dedame riešutų sviestą, pilame pūstus ryžius ir viską gerai išmaišome
2. Prie skysto medaus sudėti riešutų sviestą, supilti pūstus ryžius ir viską labai gerai išmaišyti.
3. Gautą masę perkelti į kepimo popieriumi ištiestą dubenį/formą ir pirštais suspausti, kad neliktų tarpelių.
4. Jei norisi dar saldžiau, garų vonelėje išlydyti sviestą kartu su šokoladu ir užpilti ant ryžių viršaus.
5. Perkelti indą ir palaikyti šaldytuve ~30 min.
Nekeptas varškės tortas Oreo su rikota
Šokoladinis karamelinis pyragas
Kokosiniai batonėliai Bounty be cukraus
Naminiai ledai Snickers su riešutų sviestu, bananais ir graikišku jogurtu
Veganiški šokoladiniai, riešutų sviesto saldainiai be glitimo
Karamelinio kukurūzų dribsnių tinginio kąsneliai
Šokoladiniai Tinginio batonėliai
Bananų duona su riešutų sviestu ir šokoladu
Šokoladinis varškės kremo desertas be pridėtinio cukraus
Kokosinis varškės tortas Raffaello
“Bounty” – nekeptas varškės tortas
Šokoladinis braunis su kriaušėmis ir bananais
Nekepti veganiški pyragaičiai su riešutų sviestu
Skanūs ir traškūs vafliai su šokoladu, kondensuotu pienu ir riešutais
Klasikinis šokoladinis tinginys su kondensuotu pienu
Naminiai eklerai su plikytu kremu.
Nekeptas tortas su kondensuotu pienu
Helovino desertas voriukai
Tiramisu nekeptas tortas
Natūraliai saldūs šokoladiniai triufeliai
Kreminė avižų košė su kava - tarsi fantastiškas desertas!
Šokoladinis tortas su traškiu "praline" sluoksniu
Tėčio gimtadienio tortas arba šokoladinis tortas su traškiu "Praline" sluoksniu
Saldus zefyrinis pyragėlis