Karamelinis ryžių trapučių desertas su saldintu karamelizuotu pienu
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- Saldintas karamelizuotas pienas: 1 skardinė
- Ryžių trapučiai su druska: 10 vnt.
- Sviestas: 100 g
Recepto paruošimas
1. Sviestą sudėti į dubenėlį ir ištirpinti.
2. Karamelizuotą pieną sudėti į dubenį ir šiek tiek pakainti karštų garų vonelėje, kad karamelė taptų šiek tiek skystesnės konsistencijos, taip ji lengviau įsimaišys.
3. Trapučius susmulkinti ir sudėti į didesnį dubenį.
4. Ant trapučių supilti lydytą sviestą ir minkštą karamelizuotą pieną. Viską labai gerai išmaišyti.
5. Pasirinktą indą ištiesti kepimo popieriumi ir sudėti visą paruoštą masę. Išlyginti paviršių šiek tiek paspaudžiant, kad neliktų didelių tarpų.
6. Desertą perkelti į šaldytuvą nakčiai, kad sutvirtėtų. Paskui supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
Raktažodžiai:
Desertai, saldumynai ir saldainiai, nekeptas desertas, karamelė, greitai paruošiamas desertas, paprastas desertas, saldu, ryžių trapučiai
Nekeptas varškės tortas Oreo su rikota
Karamelinis varškės tinginys
Karamelinio kukurūzų dribsnių tinginio kąsneliai
Šokoladinis karamelinis pyragas
Kokosinis varškės tortas Raffaello
Pūstų ryžių desertas iš vaikystės
Šokoladiniai Tinginio batonėliai
Klasikinis šokoladinis tinginys su kondensuotu pienu
Karamelinis tinginys su bananais
“Bounty” – nekeptas varškės tortas
Karamelinis varškės tinginys su karamelizuotu kondensuotu pienu
Naminiai eklerai su plikytu kremu.
Tobulas New York sūrio pyragas
Nekeptas tortas su kondensuotu pienu
Bene gardžiausi keksiukai – su obuoliais ir traškia kokosų plutele
Naminiai Bounty saldainiai su kondensuotu pienu
Saldainiai Rafaelo
Karališkas slyvų pyragas su morengu
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Sveikesnis obuolių pyragas su avižiniais dribsniais be miltų
ispaniškas desertas
Septynsluoksnis desertas - pradžiugins gurmanus ir saldumynų mėgėjus
Bananų duona be pridėtinio cukraus ir miltų
Tinginys be kondensuoto pieno - tik trys ingredientai