Kokosiniai batonėliai Bounty be cukraus
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- sviestas: 0,5 puodelio
- eritritolis: ketvirtadalio puodelio
- kokoso drožlės: 2 puodelių
- Glaistui:
- juodas šokoladas: 85 gramų
- sviestas: 30 gramų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia sviestą ištirpiname kartu su eritritoliu.
2. Tada į ištirpintą sviestą suberiame kokosų drožles ir itin gerai viską išmaišome.
3. Po to gautą masę sukrečiame į stačiakampio arba kvadrato formą, padengtą su kepimo popieriumi ir dedame į šaldymo kamerą maždaug 20 minučių.
4. Kai jau masė sušals, ištirpiname glaistui skirtą kiekį sviesto su šokoladu.
5. Sušalusią masę padaliname į 8 batonėlius (jeigu norisi - į daugiau arba į mažiau) ir kiekvieną jų pamerkiame į šokolado masę.
6. Pasiruoštus batonėlius padedame ant pjaustymo lentelės, padengtos su kepimo popieriumi ir dedame į šaldymo kamerą, kad šokolado glaistas gerai sustingtų.
7. Paruoštus batonėlius laikome šaldytuve. Lepinamės!
8. Patarimas: Idealiausia šokoladą bei sviestą glaistui ištirpinti mikrobangėje arba garų vonelėje. Šitaip šokoladas nepridegs. Kadangi ingredientai tirpsta lėčiau, masė bus kur kas tolygesnė, nei tirpinant įprastai - puode arba keptuvėje.
šokolado ir avokado triufeliai
Šakočio keksiukai su šokolado lašeliais
Naminiai varškės sūreliai
Šokoladiniai avokado saldainiai – ypatingo skonio
Šokoladinis karamelinis pyragas
“Bounty” – nekeptas varškės tortas
Šokoladinis maskarponės tortas su kava
Nekeptas maskarponės pyragas su braškėmis
VARŠKĖS KEKSAS SU ŠOKOLADO GABALIUKAIS
Nekeptas tortas su želė gabaliukais, grietine ir šokoladu
Saldainiai Rafaelo
Šokoladinis kavos tortas
Karamelinis tinginys su šokoladu
Nekeptas sūrio pyragas su sausainiais
Glazūra padengtos mielinės bandelės su cinamonu
Orinukai (arba morengai)
Kokosiniai sausainiai
Spalvingi šokoladiniai triufeliai
Naminiai šokoladiniai ledai
Rikotos sūrio (varškės) tortas su kiviais
ŠOKOLADINIS TRUPININIS VARŠKĖS PYRAGAS
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
IDEALŪS, KVAPNŪS, TRAŠKŪS VAFLIAI