Desertinė kreminė avižų košė su kava ir bananais
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- bananai: 1
- avižiniai paplotėliai "Weetabix": 2 (arba 3 šaukštų greitai paruošiamų avižinių dribsnių)
- tirpi kava: 1 šaukštelio
- pienas: ketvirtadalio stiklinės (arba augalinės kilmės pienas)
- riešutų sviestas: 2 šaukštelių
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių kavą užpilame vandeniu (50 mililitrų) ir išmaišome.
2. Tuomet užpilame kava avižinius paplotėlius ir išmaišome.
3. Tada į trintuvą sudedame bananą, riešutų sviestą, avižas ir užpilame pienu.
4. Sutriname. Masė turi gautis kremo tirštumo.
5. Supilkite į stiklines ir patiekite. Lepinkitės!
6. Patarimas: Jeigu norisi, ant viršaus galite uždėti dar riešutų sviesto ir papuošti pabarstukais.
Kreminė avižų košė su kava - tarsi fantastiškas desertas!
LENGVAS IR GREITAS TIRAMISU
Karameliniai keksiukai
Prancūziškas skrebutis su riešutų sviestu ir bananais
Kavos keksiukai
Dalgona sūrio desertas
Šokoladinis maskarponės tortas su kava
Tiramisu nekeptas tortas
Veganiški šokoladiniai, riešutų sviesto saldainiai be glitimo
Burbuliukai rutuliukai - sveikas desertas be glitimo iš datulių, su riešutų sviestu
Naminiai ledai Snickers su riešutų sviestu, bananais ir graikišku jogurtu
Bananų duona su riešutų sviestu ir šokoladu
Nekepti veganiški pyragaičiai su riešutų sviestu
Kalėdinis keksas
Tiramisu tortas su uogomis, maskarponės sūriu, grietinėle ir kava
Purūs ir drėgni marmuriniai kavos keksiukai, ruošti su pienu
Patiks visiems: griliažinis tortas su Rududu
Šokoladiniai vafliai su avižų miltais
Keptas bananas, apšlakstytas klevų sirupu, su avietėmis ir saujele lazdyno riešutų
Lengvas pieniškos kavos desertas su avietėmis
Šokoladinis pyragas su graikiškais riešutais
Šokoladinis kavos tortas
Šokoladinis tiramisų tortas
Nuogas tiramisu maskarponės sūrio tortas