Paprasti sutirštinto pieno keksiukai su kepimo milteliais
Kategorija: Desertai
Ingredientai
- minkštas sviestas: 120 gramų
- miltai: 100 gramų
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- miltelinis cukrus: 50 gramų
- vanilinis cukrus: žiupsnelio
- druska: žiupsnelio
- sutirštintas saldintas pienas: 150 gramų
- kiaušiniai: 2 (dideli)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių sviestą maždaug 2 minutes sukame su milteliniu cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska.
2. Tuomet supilame sutirštintą pieną ir išplakame iki purumo.
3. Tada miltus sumaišome su kepimo milteliais, išsijojame bei suberiame į sviesto ir sutirštinto pieno masę. Išmaišome.
4. Įmušame kiaušinius bei išplakame masę iki purumo.
5. Po to tešlą supilstome į keksiukų arba kekso formą, įdedame į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių temperatūros bei kepame keksiukus maždaug 20 minučių.
6. Patiekiame ir mėgaujamės!
Sutirštinto pieno keksiukai
Šakočio keksiukai su šokolado lašeliais
Kavos keksiukai
Šokoladinis keksas su gervuogėmis - labai pavykęs derinys!
Kondencuoto pieno keksiukai
Keksiukai su Nutella
VARŠKĖS KEKSAS SU ŠOKOLADO GABALIUKAIS
Velykiniai lizdeliai - šokoladiniai mufinai
Minkštučiai varškės keksiukai
IDEALŪS, KVAPNŪS, TRAŠKŪS VAFLIAI
Greitai pagaminami plaktos grietinėlės keksiukai
KEKSIUKAI SU SERBENTAIS
Bene gardžiausi keksiukai – su obuoliais ir traškia kokosų plutele
Šokoladinis obuolių pyragas su bananais ir bazilikais
Karameliniai keksiukai
Tarteletė su vaisiais
Avietiniai keksiukai su šokolado traškučiais
Paprasčiausias ir skaniausias nekeptas desertas
Baumkuchen (bankuchenas) - skaniausias karališkas vokiškas šakotis
Keksiukai su graikišku jogurtu ir šilauogėmis
Braškių ir rabarbarų pyragas su morengu ir migdolais
Švediškas obuolių pyragas su grietinėle
Tortas "Krepvilis"
Palangos vaflių receptas arba minkšti vafliai su sviestu