Baltojo šokolado putėsiai su plakta grietinėle
Kategorija: Desertų receptai

Ingredientai
- baltojo šokolado: 280 gramų
- 35% riebumo grietinėlės: 300 mililitrų
- kvapiųjų pipirų: ketvirtadalio arbatinio šaukštelio
- čili pipirų: aštuntadalio arbatinio šaukštelio
- šviežių mėtų: kuokštelio (nėra būtina)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia šokoladą ištirpinkite ant vandens vonelės.
2. Grietinėlę išplakite labai standžiai.
3. Šokoladą atvėsinkite ir sumaišykite su plakta grietinėle. Pagardinkite pipirais ir, jei norisi, pasmulkintais mėtų lapeliais.
4. Supilstykite desertą į indelius ir statykite į šaldytuvą maždaug pusvalandžiui.
Panašūs receptai

Spalvingi šokoladiniai triufeliai

Nekeptas sūrio pyragas su sausainiais

Biskvitiniai glaistyti pyragaičiai su grietinėle ir šokoladine glazūra

Šokoladinis pyragas

Desertas su mandariniais, kuris taps puikia šventinio stalo puošmena

Pieniško šokolado triufeliai su kava

Šokoladiniai putėsiai

VANILINIAI LEDAI

Tinginių vyniotinis su kondensuotu pienu, varške ir avietėmis

Šokolado fondiu

Maskarponės putėsiai su braškėmis

Šokoladiniai keksiukai su grietinėlės kremu