Nekeptas greitas tortas "Pančo" iš šešių ingredientų
Kategorija: Desertai
Labai gardus tortas "Pančo" su bananais yra pagaminamas labai greitai, o pagaminti jį galėtų net vaikai. Jo skonis toks, kad niekada neatspėtumėte, iš ko jis pagamintas. Tortas gaunasi itin švelnus bei skanus, nuo stalo būna šluote nušluojamas.
1. Pirmiausia šokoladinius meduolius perpjaukite, mažus meduolius paliekite tokius, kokie yra.
2. Į grietinę sudėkite cukraus pudrą.
3. Plakite maždaug 7-10 minučių, kol masė nepadidės apimtimi. Nupilkite grietinės stiklinę torto viršaus ištepimui.
4. Bananus supjaustykite žiedeliais.
5. Graikinius riešutus suskaldykite ir susmulkinkite.
6. Tinkamą indą išklokite su maistine plėvele.
7. Meduolius pamirkykite grietinėje.
8. Įmaišykite.
9. Tuomet dėkite bananų sluoksnį.
10. Po to graikinių riešutų sluoksnį.
11. Po to kartokite sluoksnius. Paskutinis sluoksnis geriausia, kad būtų tik iš meduolių. Indą su tortu dėkite maždaug 5 valandoms į šaldytuvą.
12. Paskui uždėkite ant indo plokščią lėkštę ir apverskite. Nuimkite nuo torto plėvelę.
13. Imkite likusią grietinę ir ištepkite torto paviršių.
14. Ištirpinkite šokoladą ir papuoškite torto paviršių. Pabaigoje pabarstykite riešutais. Štai ir baigta. Lepinkitės!
Ingredientai
- grietinės: 700 gramų
- kartaus šokolado: 100 gramų
- cukraus: 50 gramų
- bananų: 2
- graikinių riešutų: 100 gramų
- šokoladinių meduolių: 400 gramų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia šokoladinius meduolius perpjaukite, mažus meduolius paliekite tokius, kokie yra.
2. Į grietinę sudėkite cukraus pudrą.
3. Plakite maždaug 7-10 minučių, kol masė nepadidės apimtimi. Nupilkite grietinės stiklinę torto viršaus ištepimui.
4. Bananus supjaustykite žiedeliais.
5. Graikinius riešutus suskaldykite ir susmulkinkite.
6. Tinkamą indą išklokite su maistine plėvele.
7. Meduolius pamirkykite grietinėje.
8. Įmaišykite.
9. Tuomet dėkite bananų sluoksnį.
10. Po to graikinių riešutų sluoksnį.
11. Po to kartokite sluoksnius. Paskutinis sluoksnis geriausia, kad būtų tik iš meduolių. Indą su tortu dėkite maždaug 5 valandoms į šaldytuvą.
12. Paskui uždėkite ant indo plokščią lėkštę ir apverskite. Nuimkite nuo torto plėvelę.
13. Imkite likusią grietinę ir ištepkite torto paviršių.
14. Ištirpinkite šokoladą ir papuoškite torto paviršių. Pabaigoje pabarstykite riešutais. Štai ir baigta. Lepinkitės!
Raktažodžiai:
grietine, sokoladas, tortas, desertas, bananai, meduoliai, riesutai, graikiniai riesutai
Raw snickers tortas
Nuostabaus skonio, lengvai pagaminamas tortas "Miško kelmas"
PIENO KOKTEILIS SU BANANAIS, ŽEMĖS RIEŠUTŲ SVIESTU IR ŠOKOLADO GABALIUKAIS
Nekeptas tortas su želė gabaliukais, grietine ir šokoladu
Mano virtuvės sensacija: gaivus ir nekeptas varškės su sausainiais pyragas
LABAI SKANUS ŠOKOLADINIS TINGINIO TORTAS
Graikiškų riešutų tortas su vyšniomis
Nekeptas plikytų sausainių tortas
Burnoje tirpstantis bananų ir obuolių pyragas
Rikotos sūrio (varškės) tortas su kiviais
Veganiškas parmezano sūris iš graikinių riešutų
Bananinis riešutų sviesto kokteilis su graikišku jogurtu ir migdolų pienu
Tiramisu nekeptas tortas
Tinginių šokoladinis tortas
Karamelinis tortas Karvutė - saldus, tirpstantis burnoje tortas
Migdolinis tortas su Daim šokoladu
Gaivus nekeptas tortas su rikota
Greitas Obuolių pyragas
Karamelinis maskarponės kremo tortas su obuoliais
Biskvitinis medaus tortas "Sodžius"
Veganiški šokoladiniai, riešutų sviesto saldainiai be glitimo
Jogurtinis želė tortas su vaisiais
Prancūziškas skrebutis su riešutų sviestu ir bananais
Raudonojo aksomo tortas