Įkelti receptą
Rodyti Kategorijas


Belgiški vafliai su obuoliais

Kategorija: Desertų receptai


Belgiški vafliai su obuoliais

Paskelbė:
Labai skanūs, minkšti, kvapnūs ir visiems patinkantys belgiški vafliai su obuoliais. Jų paruošimas tikrai nesudėtingas, nereikia daug ingredientų, o skonis puikus. Einame pasigaminti jau dabar. Tikrai nenuvils!:)



Ingredientai


  • obuoliai: 3
  • kiaušiniai: 2
  • tirpintas sviestas: 60 gramų
  • speltos miltai: 90 gramų
  • grikių sėlenos: 10 gramų
  • rudas cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
  • maltas cinamonas: 1 arbatinio šaukštelio
  • obuolių actas: 1 arbatinio šaukštelio (arba citrinos sultys)
  • soda: 0,5 arbatinio šaukštelio


Recepto paruošimas



1. Pirmiausia obuolį sutarkuokite stambia tarka ir sumaišykite su cukrumi, cinamonu bei actu.
2. Kiaušinį lengvai išplakite ir sumaišykite su obuoliais. Įpilkite tirpintą sviestą ir permaišykite dar kartą.
3. Miltus permaišykite su soda ir sėlenomis.
4. Tuomet sujunkite dvi mases ir užmaišykite tešlą vafliams.
5. Vaflius kepkite įkaitintoje vaflinėje iki gražios auksinės spalvos.
6. Patiekite su sirupu ir/arba uogomis. Skanaukite!

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook