Gardūs Neringos mieliniai blynai
Kategorija: Blynai
Ingredientai
- pienas: 500 mililitrų
- cukrus: 2 valgomųjų šaukštų
- sausos mielės: 1 arbatinio šaukštelio
- druska: žiupsnio
- vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
- kiaušiniai: 2
- miltai: 500 gramų
- aliejus: 1 valgomojo šaukšto
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia pieną šiek tiek pašildykite.
2. Tada į pašildytą pieną berkite cukrų bei mieles. Išmaišykite.
3. Tuomet į dubenį berkite miltus, vanilinį cukrų, druską, aliejų bei muškite kiaušinius.
4. Ant viršaus pilkite pieno ir mielių masę. Viską gerai išmaišykite.
5. Tešlą uždenkite švariu virtuviniu rankšluostuku ir palikite šiltai maždaug 1-2 valandas, kad pakiltų.
6. Po to kepame blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus ant silpnos ugnies, keptuvę uždengę dangčiu.
7. Patiekite su mėgstamais pagardais: uogiene, uogomis, jogurtu ar grietine. Arba kitais mėgstamais. Skanaukite!
SVAJONIŲ PUSRYČIAI - MIELINIAI BLYNAI
Blynų receptas su kefyru
Blyneliai su majonezu
Kepti vafliai - čirviniai blynai su vandeniu
Mieliniai čirviniai blynai - vaflinės širdelės su bananais
GARDŪS MIELINIAI BLYNAI
Mieliniai bulviniai blynai su ikrais pagal Beatą
Mieliniai bulviniai blynai su ikrais
Mieliniai vafliai - purūs ir labai minkšti!
Mielinia belgiški vafliai su sausomis mielėmis ir pienu
GRIKIŲ BLYNAI | RECEPTAS
Skaniausi mieliniai blynai su sausomis mielėmis ir pienu
PURŪS BLYNAI SU OBUOLIAIS
Blynai su maskarpone
Kefyro tešlos blynai
Blynai su bulvių koše
Be galo gardūs mieliniai blynai
Purus ir neriebūs mieliniai Užgavėnių blynai su pienu
Bynai su maskarpone
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
bananiniai blynai be gliuteno ir be pieno
Purūs blynai su moliūgu
Stulbinantys pusryčiai: picos skonio blynai
Kataif (Qataeiyf) - arabiški miltiniai blynai su varške, obuoliais ir cinamonu