Rikotos blyneliai su pienu ir kepimo milteliais
Kategorija: Blynai
Ingredientai
- rikotos sūrio: 250 gramų
- miltų: 1 stiklinės
- kiaušinių: 2
- cukraus: 2-3 valgomųjų šaukštų
- kepimo miltelių: 2 arbatinių šaukštelių
- pieno: 0,5 stiklinės
- druskos: žiupsnelio
- aliejaus (kepimui)
- uogų, vaisių (patiekimui)
- cukraus pudros (apibarstymui)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia dubenyje sumaišykite miltus su druska ir kepimo milteliais.
2. Tada supilkite pieną ir kiaušinių trynius. Įmaišykite rikotą ir išplakite mikseriu.
3. Atskirai išplakite kiaušinių baltymus su cukrumi ir atsargiai įmaišykite į tešlą.
4. Kepkite blynelius įkaitintame aliejuje.
5. Patiekite su mėgstamais vaisiais ir cukraus pudra. Skanaukite!
Aebleskiver arba Daniškos spurgytės - blyneliai
Purūs rikotos blyneliai
Saldūs blyneliai su rikotos sūriu
GRIKIŲ BLYNAI | RECEPTAS
VARŠKINIAI BELGIŠKI VAFLIAI
Bynai su maskarpone
Purūs japoniški suflė blyneliai, gaminti su kvietiniais miltais ir pienu
Blynai su maskarpone
Purūs rikotos sūrio blyneliai su kvietiniais miltais
Čirviniai blynai su varške ir riešutais
KAKAVINIAI VAFLIAI (ARBA VAFLINIAI BLYNAI SU CINKELIU...)
SVAJONIŲ PUSRYČIAI - MIELINIAI BLYNAI
PURŪS BLYNAI SU OBUOLIAIS
Purūs amerikietiški blyneliai su bananais pagal Oliverį
Mini blyneliai "Pancake cereal"
Blyneliai su moliūgu
Greitai pagaminami veganiški kakaviniai blyneliai be glitimo
Kokosiniai blyneliai
Tikri amerikiešiski blyneliai su kefyru pusryčiams
Čirviniai blynai su obuoliais
Purūs blynai su bananais ir cinamonu
Graikiško jogurto blynai
Purūs blynai su moliūgu
Blyneliai su majonezu