Greitai pagaminami blyneliai su sūriu ir kefyru
Kategorija: Blynai
Ingredientai
- kiaušiniai: 1
- kefyras: 200 mililitrų
- aliejus: 1 valgomojo šaukšto
- druska: 1 arbatinio šaukštelio
- miltai: 300 gramų (gali reikti kiek daugiau)
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- kietasis sūris: 200 gramų (tarkuota stambia tarka)
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia į dubenį įmuškite kiaušinį, suberkite druską, supilkite kefyrą ir aliejų.
2. Išmaišykite, kol viskas susijungs. Įberkite kepimo miltus bei dalimis berkite miltus.
3. Užminkykite tešlą, turi mažai lipti prie rankų (man pačiai prireikė kiek daugiau miltų).
4. Po to iš tešlos iškočiokite stačiakampį maždaug 5 milimetrų storio, suberkite sutarkuotą sūrį.
5. Susukite tešlą į ritinėlį, kraštą užspauskite.
6. Supjaustykite į maždaug 1,5-2 centimetro storio griežinėlius. Juos paguldykite ir iškočiokite, taip gausite blynelį.
7. Kepkite tokius blynelius keptuvėje įkaitintame aliejuje kol dailiai apskrus. Patiekite ir skanaukite!
Mini blyneliai "Pancake cereal"
Saldūs blyneliai su rikotos sūriu
Tikri amerikiešiski blyneliai su kefyru pusryčiams
Aebleskiver arba Daniškos spurgytės - blyneliai
PURŪS BLYNAI SU OBUOLIAIS
Blyneliai su majonezu
Blynų receptas su kefyru
BLYNELIAI: CHYČIN - KAUKAZO VIRTUVĖ
Virtų bulvių ir varškės blyneliai
Greitai pagaminami veganiški kakaviniai blyneliai be glitimo
Blynai su bulvių koše
Kopūstų blynai su manais
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
Bulviniai blynai su morkomis
Purūs japoniški suflė blyneliai, gaminti su kvietiniais miltais ir pienu
Kepenėlių blyneliai
Blyneliai su moliūgu
Bulviniai čirviniai blynai širdelių keptuvėje
Purūs rikotos blyneliai
Stulbinantys pusryčiai: picos skonio blynai
Proteino - baltyminiai blyneliai su bananais be miltų
Kefyro tešlos blynai
Morkų ir burokėlių blynai
Mieliniai bulviniai blynai su ikrais pagal Beatą