Lietiniai blynai (skaniausi pasaulyje)
Kategorija: Blynai
Pagaminti labai lengva, o blyneliai gaunasi plonyčiai, su apskrudusiais krašteliais, kvepiantys ir visai neriebalingi. Galima kepti ir visai be aliejaus. Aš šio recepto nekeisčiau į jokį kitą.
Reikės:
3 kiaušinių;
220 ml pieno;
160 ml miltų;
1,5 v.š. ištirpinto sviesto;
1,5 v.š. cukraus (jei norite nesaldžių lietinių, nedėkite);
žiupsnelio druskos.
Gaminame
O dabar linksmiausia dalis. Visus produktus sudedame į gilų indą ir iki vientisos masės suplakame elektriniu trintuvu (tuo, kuriuo triname sriubas). Kelias minutes tešlai leidžiame pailsėti ir gerai įkaitiname keptuvę. Temperatūrą sumažiname iki vidutinės ir liejame po šaukštą tešlos. Paskirstome ją po visą keptuvę ir po kelias minutes kepame iš abiejų pusių. Jei keptuvė nepadengta teflonu, ar šiaip labai lipni, tai retkarčiais ją patepame aliejumi suvilgytu skudurėliu.
Paprasta, ar ne?
Skanaus!
Reikės:
3 kiaušinių;
220 ml pieno;
160 ml miltų;
1,5 v.š. ištirpinto sviesto;
1,5 v.š. cukraus (jei norite nesaldžių lietinių, nedėkite);
žiupsnelio druskos.
Gaminame
O dabar linksmiausia dalis. Visus produktus sudedame į gilų indą ir iki vientisos masės suplakame elektriniu trintuvu (tuo, kuriuo triname sriubas). Kelias minutes tešlai leidžiame pailsėti ir gerai įkaitiname keptuvę. Temperatūrą sumažiname iki vidutinės ir liejame po šaukštą tešlos. Paskirstome ją po visą keptuvę ir po kelias minutes kepame iš abiejų pusių. Jei keptuvė nepadengta teflonu, ar šiaip labai lipni, tai retkarčiais ją patepame aliejumi suvilgytu skudurėliu.
Paprasta, ar ne?
Skanaus!
Lietinių kąsneliai su lašišomis
Lietiniai su avokadais
Lietiniai su krabų lazdelėmis maloniai nustebino skoniu
LIETINIAI BLYNAI SU VARŠKE
Kiaušinius dažome natūraliai
Veganiški blyneliai / lietiniai - tikrai labai paprastai pagaminami!
NAMINIAI MACARONS
Plikytos tešlos pyragėliai „Paris Brest“ su šokoladiniu kremu
Tortas "Krepvilis"
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
Šventėms – tortas „Snickers“
Trapios tešlos pyragas su marcipano ir obuolių įdaru
Patobulinti bulviniai blynai
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Mielinės tešlos pyragas su aguonų įdaru
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Saldūs blyneliai su rikotos sūriu
LIETINIAI BLYNAI SU MĖSA IR DARŽOVĖMIS
Krafinai
Bazilikų padažas
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Mielinis maltos mėsos ir kopūstų pyragas
Patys skaniausi žemaičių blynai
GUDRYBĖS, KAD BULVIŲ KOŠĖ BŪTŲ PASAKIŠKAI SKANI