Vieno kąsnio lašišos užkandėlė su maskarpone ir agurkais
Kategorija: Užkandžių receptai

Ingredientai
- baltas batonas: 6 riekučių
- sviestas: ~20 gramų (kepimui)
- sūdyta lašiša (arba rūkyta)
- agurkai: 1
- citrinos: 1 (papuošimui)
- maskarponė: 100 gramų
- citrinos: 1 valgomojo šaukšto (arba pagal skonį)
- smulkinti džiovinti krapai: 1 arbatinio šaukštelio
- druska: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių batono riekutę pasmulkiname į vieną kąsnio dydžio gabaliukus.
2. Tada keptuvėje ant vidutinio kaitrumo ugnies išlydome sviestą, paskleidžiame plonu sluoksniu. Kepiname batono gabaliukus kol taps auksiniai bei traškūs, apverčiame.
3. Skrebučius atvėsiname.
4. Tuomet maskarponę išsukame su krapais, citrinos sultimis bei druska. Išspaudžiame ant duonelės.
5. Galiausiai uždedame gabaliuką agurko bei lašišos.
6. Patiekiame ir skanaujame!
Panašūs receptai

DUONIUKŲ UŽKANDĖLĖ SU LAŠIŠA

Krevečių vieno kąsnio užkandėlės

LAŠIŠOS UŽKANDIS SU TEPAMUOJU SŪRELIU

Užkandėlė su rūkyta lašiša ant iceberg salotų lapų

Vieno kąsnio ruginiai krepšeliai su menkės ikrais

Vieno kąsnio užkandžiai įvairioms progoms

LAŠIŠOS IR SŪRIO UŽKANDIS

Rūkytos lašišos vieno kąsnio sumuštiniai

Vieno kąsnio tortilijų užkandėlės su rūkyta mėsa ir ožkos pieno sūriu

Vieno kąsnio ruginiai krepšeliai su menkės ikrais

Naminiai mėsainiai su lašiša

Juoda vieno kąsnio užkandėlė