Vieno kąsnio lašišos užkandėlė su maskarpone ir agurkais
Kategorija: Užkandžių receptai
Ingredientai
- baltas batonas: 6 riekučių
- sviestas: ~20 gramų (kepimui)
- sūdyta lašiša (arba rūkyta)
- agurkai: 1
- citrinos: 1 (papuošimui)
- maskarponė: 100 gramų
- citrinos: 1 valgomojo šaukšto (arba pagal skonį)
- smulkinti džiovinti krapai: 1 arbatinio šaukštelio
- druska: pagal skonį
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių batono riekutę pasmulkiname į vieną kąsnio dydžio gabaliukus.
2. Tada keptuvėje ant vidutinio kaitrumo ugnies išlydome sviestą, paskleidžiame plonu sluoksniu. Kepiname batono gabaliukus kol taps auksiniai bei traškūs, apverčiame.
3. Skrebučius atvėsiname.
4. Tuomet maskarponę išsukame su krapais, citrinos sultimis bei druska. Išspaudžiame ant duonelės.
5. Galiausiai uždedame gabaliuką agurko bei lašišos.
6. Patiekiame ir skanaujame!
Panašūs receptai
DUONIUKŲ UŽKANDĖLĖ SU LAŠIŠA
Krevečių vieno kąsnio užkandėlės
LAŠIŠOS UŽKANDIS SU TEPAMUOJU SŪRELIU
Užkandėlė su rūkyta lašiša ant iceberg salotų lapų
Vieno kąsnio ruginiai krepšeliai su menkės ikrais
Vieno kąsnio užkandžiai įvairioms progoms
LAŠIŠOS IR SŪRIO UŽKANDIS
Rūkytos lašišos vieno kąsnio sumuštiniai
Vieno kąsnio tortilijų užkandėlės su rūkyta mėsa ir ožkos pieno sūriu
Vieno kąsnio ruginiai krepšeliai su menkės ikrais
Naminiai mėsainiai su lašiša
Juoda vieno kąsnio užkandėlė