Šventinis užkandžių iešmelių vainikas
Kategorija: Užkandžių receptai

Ingredientai
- Vyšniniai pomidorai: 200 g
- Marinuoti agurkėliai: 100 g
- Marinuoti svogūnėliai: 50 g
- Marinuoti pievagrybiai: 100 g
- Alyvuogės: 50 g
- Mocarela: 150 g (mini)
- Sūris: 120 g (gouda ar kitas panašus)
- Saliamis: 90 g
- Vytintas kumpis: 80 g
- Bazilikai: kelios šakelės
Recepto paruošimas
1. Pasiruošti visus ingredientus.
2. Ant užkandžių pagaliuko verti mocarelos sūrio rutuliuką.
3. Tuomet verti susuktą vytinto kumpio juostelę.
4. Verti nedidelį marinuotą agurkėlį.
5. Verti marinuotą pievagrybį (jeigu jis didesnis, kotelį galima nupjauti arba patį grybą perpjauti per pusę).
6. Galiausiai užverti vyšninį pomidoriuką.
7. Vėrinukas gali būti ir toks - marinuotas svogūnėlis, alyvuogė, sūrio gabaliukas, saliami dešra, baziliko lapelis ir pomidoriukas.
8. O taip pat dar gali būti ir taip - marinuotas pievagrybis, alyvuogė, pomidoriukas, saliami dešra, baziliko lapelis, mocarelos sūris.
Panašūs receptai

Valovanai (pikantiški krepšeliai) su korėjietiškomis morkomis ir saliami dešra

POMIDORŲ, FETOS SŪRIO IR BAZILIKO UŽKANDIS

Sūrio užkandžių rutuliukai su vynuoge

Orkaitėje kepti kiaušiniai su pupelėmis ir rūkyta saliami dešra

Kaprėzė užkandukas su vyšniniais pomidorais, baziliku ir mocarela

Vieno kąsnio užkandis - vyšniniai pomidorai su mocarela ir baziliko lapeliais

Dvigubas sumuštinis su kiaušiniais, saliami dešra ir marinuotais agurkais

Karšti sumuštiniai kitaip su daktariška dešra ir sūriu orkaitėje

Vieno kąsnio užkandžiai: mocarella su kumpiu

Vieno kąsnio užkandžiai įvairioms progoms

Brusketa - brušeta su mocarela, kumpiu ir pomidoriukais

Kiaušinių "sufle" su paprikomis ir žirneliais