Šventinis užkandžių iešmelių vainikas

Kategorija: Užkandžių receptai


Šventinis užkandžių iešmelių vainikas

Paskelbė:

Ingredientai

  • Vyšniniai pomidorai: 200 g
  • Marinuoti agurkėliai: 100 g
  • Marinuoti svogūnėliai: 50 g
  • Marinuoti pievagrybiai: 100 g
  • Alyvuogės: 50 g
  • Mocarela: 150 g (mini)
  • Sūris: 120 g (gouda ar kitas panašus)
  • Saliamis: 90 g
  • Vytintas kumpis: 80 g
  • Bazilikai: kelios šakelės


Recepto paruošimas

1. Pasiruošti visus ingredientus.

2. Ant užkandžių pagaliuko verti mocarelos sūrio rutuliuką.

3. Tuomet verti susuktą vytinto kumpio juostelę.

4. Verti nedidelį marinuotą agurkėlį.

5. Verti marinuotą pievagrybį (jeigu jis didesnis, kotelį galima nupjauti arba patį grybą perpjauti per pusę).

6. Galiausiai užverti vyšninį pomidoriuką.

7. Vėrinukas gali būti ir toks - marinuotas svogūnėlis, alyvuogė, sūrio gabaliukas, saliami dešra, baziliko lapelis ir pomidoriukas.

8. O taip pat dar gali būti ir taip - marinuotas pievagrybis, alyvuogė, pomidoriukas, saliami dešra, baziliko lapelis, mocarelos sūris.


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook