Keptuvėje keptas kamambero sūris su džiūvėsėliais
Kategorija: Užkandžiai
Ingredientai
- karambero sūris: 2 gabalėliai po 120 gramų
- kiaušiniai: 1
- česnakas: 2 skiltelių
- malti džiūvėsėliai (apvoliojimui)
- aliejus (kepimui)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių sūrį dėkite į šaldytuvą, kad šis truputį sustingtų bei būtų galima jį pjaustyti.
2. Tada sūrį supjaustykite į du plonesnius gabaliukus.
3. Česnakus išspauskite bei įtrinkite į sūrį.
4. Tuomet kiaušinį išplakite.
5. Sūrį pamirkykite kiaušinio plakinyje, po to apvoliokite džiūvėsėliuose. Stenkitės, kad neliktų jokio tarpelio, nes kitaip sūris bekepdamas gali išbėgti.
6. Keptuvėje įkaitinkite aliejų bei kepkite sūrį po maždaug 3-4 minutės iš kiekvienos pusės.
7. Patiekite ir skanaukite!
Sūrio lazdelės
TRAŠKIOS MOZZARELLA SŪRIO LAZDELĖS
Sūrio spurgos su jalapenu
SUMUŠTINUKAI SU MOCARELA SŪRIU
Kepta - gruzdinta burata su paprikų padažu
GAIVŪS TORTILIJŲ SUKTINUKAI SU JAUTIENOS DIDKEPSNIU
Sūrio rutuliukai su česnaku
Naminis lydytas varškės sūris
Sumuštinis "Monte Cristo"
Keptuvėje keptas naminis sūris su pomidorais
Arbūzo užkandis su lietuvišku varškės sūriu
Kepti smidrai su šonine ir sūriu
Tortilojos užkandėlės
Šilta špinatų maskarponės užtepėlė
Kesadilija (Quesadilla) su feta sūriu
LAŠIŠOS UŽKANDIS SU TEPAMUOJU SŪRELIU
Omletas su smidrais (šparagais)
Tortilija su grybais
Karšti sumuštiniai su pievagrybiais
KREVETĖMIS ĮDARYTI PIEVAGRYBIAI
PIKANTIŠKAS UŽKANDIS
Užkandžiai su sūriu
Prancūziškas užkandis
UŽKANDĖLĖ SU GRYBAIS