Mini krepšeliai - užkandėlės jūsų šventiniam stalui

Kategorija: Užkandžiai


Mini krepšeliai - užkandėlės jūsų šventiniam stalui

Paskelbė:
21 Gruodžio 2019
Labai gardžioms užkandėlėms pagaminti svarbu pasirinkti ypač gerus ingredientus ir jūs pamatysite, kai įdėjus visai mažai pastangų, gausite nepakartojamai gerą skonį. 

  • krepšeliai: 26 vnt. (naudoju pirktinius)
  • karštai rūkyta antienos filė: 250 gramų (naudoju "Kitchen me")
  • karštai rūkytos antienos "lazdelės: 150 gramų (naudoju "Kitchen me")
  • tepamas sūris: ~100-150 gramų (galima rinktis su žolelėmis)
  • mėgstamų salotų mišinys
  • "Cantaloupe" melionai: 0,5
  • šviežios figos: 1-2
  1. Iš pradžių smulkiomis juostelėmis susipjaustome antienos file, plonais griežinėliais - antienos "lazdeles".
  2. Tuomet melioną ir figas supjaustome nedideliais gabaliukais.
  3. Tada krepšelio dugną patepame pasirinktu sūriu ir:
  4. 13 vienetų įdarome antienos file + figa+ salota;
  5. 13 vienetų įdarykite antienos "lazdelėmis" + melionas + salota;
  6. Patiekiame ir skanaujame!
  7. Pastebėjimas: Šiems krepšeliams paruošti nesunaudojau viso kiekio antienos iš "kitchen me" produkcijos, kiek yra pakeliuose. Tad arba nusipirkite iškart daugiau krepšelių, arba tiesiog paserviruojame gražiai supjaustytą mėsytę.



Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: