Sumaišę grietinę su kefyru, po dviejų dienų gausite dievišką užkandį!

Kategorija: Užkandžiai


Sumaišę grietinę su kefyru, po dviejų dienų gausite dievišką užkandį!

Paskelbė:
18 Balandžio 2022
Naminis grietininis sūris – nieko negali būti skaniau už namie paruoštą maistą! Tokį sūrį galite patiekti tiek kaip užkandį, tiek dėti į salotas, tiek tepti ryte ant skrebučio. Tiesiog privalote išsisaugoti šį receptą ateičiai!



Ingredientai



  • grietinės: 500 mililitrų
  • kefyro: 500 mililitrų
  • krapų: 1 pundelio
  • druskos: 1 arbatinio šaukštelio

Recepto paruošimas



1. Pirmiausia perlenkiame marlę 6 kartus. Uždengiame marle kiaurasamtį.
2. Tuomet sumaišome kefyrą ir grietinę, įberiame druskos ir pilame masę į paruoštą indą.
3. Uždengiame bei paslegiame, dedame į šaldytuvą 2 paroms.
4. Po to krapus smulkiai supjaustome.
5. Tada suformuokite iš sūrio tarsi "batoną" bei apvoliojame smulkiai supjaustytuose krapuose. Skanaujame1
6. Pastebėjimas: Norint sūriui suteikti aštrumo galima pridėti porą išspaustų česnako skiltelių.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: