Trinta brokolių ir sūrio sriuba
Kategorija: Sriubos
Patarimai, pastebėjimai. Vietoj pieno ir grietinės galima naudoti grietinėlę. Pieno ir grietinės derinys - liesesnis, ypač jei naudosite liesus produktus. Tai galbūt aktualu besilaikantiems dietos ir skaičiuojantiems kalorijas. Sūrio kiekį sriuboje taip pat galima 'pareguliuoti' pagal savo skonį.
Sudėtingumas. Lengvai paruošiama.
Mano recepto ir skonio vertinimas. 3/5. Skanu, galbūt kartosiu.
Ingredientai
1 puodelis - 250 ml
2 1/2 puodelio (625 ml) vištienos sultinio
1/4 puodelio (60 ml) pieno
1 šaukštas grietinės
sauja tarkuoto Čederio sūrio
1/2 nedidelio svogūno
1 nedidelė morka
1 mažas saliero stiebas
1 česnako skiltelė
1 didelis brokolis (2 1/2 puodelio)
Druskos, pipirų pagal skonį
Gaminimo eiga
* Puode su trupučiu aliejaus pakepinkite supjaustytus svogūnus, česnaką, salierą ir morką, kol suminkštės.
* Pilkite sultinio, užvirkite. Įpilkite pieno, dėkite brokolių žiedelius. Virkite apie 10 minučių.
* Skaninkite druska, pipirais, dėkite grietinės. Sriubą nukelkite nuo ugnies ir sutrinkite smulkintuvu.
* Puodą statykite ant viryklės, sriubą užvirkite. Įmaišykite sūrį ir tiekite.
Sudėtingumas. Lengvai paruošiama.
Mano recepto ir skonio vertinimas. 3/5. Skanu, galbūt kartosiu.
Ingredientai
1 puodelis - 250 ml
2 1/2 puodelio (625 ml) vištienos sultinio
1/4 puodelio (60 ml) pieno
1 šaukštas grietinės
sauja tarkuoto Čederio sūrio
1/2 nedidelio svogūno
1 nedidelė morka
1 mažas saliero stiebas
1 česnako skiltelė
1 didelis brokolis (2 1/2 puodelio)
Druskos, pipirų pagal skonį
Gaminimo eiga
* Puode su trupučiu aliejaus pakepinkite supjaustytus svogūnus, česnaką, salierą ir morką, kol suminkštės.
* Pilkite sultinio, užvirkite. Įpilkite pieno, dėkite brokolių žiedelius. Virkite apie 10 minučių.
* Skaninkite druska, pipirais, dėkite grietinės. Sriubą nukelkite nuo ugnies ir sutrinkite smulkintuvu.
* Puodą statykite ant viryklės, sriubą užvirkite. Įmaišykite sūrį ir tiekite.
Šventėms – tortas „Snickers“
Vištienos krūtinėlė su grybų ir svogūnų padažu
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Tortas „Juodasis miškas“
Jautienos troškinys su daržovėmis
Traškieji bulvių ir sūrio blynai
Purūs graikiško jogurto blynai
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Itin purus varškės apkepas
Raudonojo aksomo tortas
BULVIŲ PYRAGAS SU BROKOLIAIS IR SŪRIU
Tobulas saldžių plonų lietinių receptas
Pomidorinė vištienos sriuba su avinžirniais
ISPANIŠKA ČESNAKINĖ SRIUBA
VEGETARIŠKA KUSKUSO IR DARŽOVIŲ UŽKEPĖLĖ
Pati pačiausia keptų pomidorų ir paprikų sriuba
Kiaušinius dažome natūraliai
TRINTA PIEVAGRYBIŲ SRIUBA PAGAL JELENĄ
Prancūziška svogūnų sriuba
Klasikinis medaus tortas
GUDRYBĖS, KAD BULVIŲ KOŠĖ BŪTŲ PASAKIŠKAI SKANI
Tikras lietuviškas Kūčių stalas. Koks jis?
Šlaunelių ir daržovių troškinys
Kaip sustiprinti imunitetą: trys paprasti receptai