Vištienos salotos su šparaginėmis pupelėmis
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- lapinių salotų: 2 saujų
- vyšninių pomidorų: 200 gramų
- raudonųjų svogūnų: 0,5
- virtos vištienos: 300 gramų
- šparaginių pupelių: 200 gramų
- čederio sūrio: 150 gramų
- žaliųjų besėklių vynuogių: 150 gramų
- riešutų: 50 gramų (kedro arba graikinių)
- alyvuogių aliejaus: 50 mililitrų
- citrinos sulčių: iš ketvirtadalio citrinos
- Dižono garstyčių: 1 valgomojo šaukšto
- druskos
- juodųjų pipirų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia užpilui suplakite citrinos sultis su garstyčiomis, aliejumi ir druska.
2. Tada virtą vištieną supjaustykite šiaudeliais, pomidorus ir vynuoges - perpus, o sūrį - kubeliais.
3. Pupeles apvirkite maždaug 5-6 minutes pasūdytame vandenyje, tuomet iškart perliekite šaltu vandeniu.
4. Salotų lapus suplėšykite ir išdėliokite lėkštėse.
5. Sumaišykite likusius ingredientus, sukomponuokite ant salotų ir viską užpilkite pasiruoštu padažu.
6. Ant viršaus pabarstykite susmulkintais riešutais ir šviežiai maltais pipirais.
7. Patiekite ir skanaukite!
Cezario salotos su kalakutiena
Cezario salotų padažas su majonezu ir garstyčiomis
Daržovių salotos su šparaginėmis pupelėmis ir fetos sūriu
Salotos su plėšyta jautiena
Šparaginių pupelių salotos su pelėsiniu sūriu
Salotos su plėšyta jautiena
Gurmaniškos prancūziškos salotos su vištiena, vynuogėmis, ananasais ir sūriu
Cezario salotos su vištiena
Sultingos ananasų salotos su riešutais ir vištiena
Gaivios salotos su kietuoju sūriu.
Gaivios salotos su feta sūriu ir pomidorais
RAW pienių lapų salotos su braškėmis ir špinatais
Pavasarinės braškių salotos
Gaivios salotos su pankoliu ir avokadu
Raudonųjų kopūstų salotos su obuoliais ir gervuogėmis
Itališkos salotos su tunu ir ryžiais
Brokolių salotos su migdolais ir šonine
Špinatų grybų salotos su riešutais
SALOTOS SU BAKLAŽANAIS
Keptų morkų ir vištienos salotos su medaus-grūdėtųjų garstyčių padažu
karštos lašišos salotos su saldžiarūgščiu užpilu
Virtos vištienos salotos su lazdyno riešutais bei raudonosiomis vynuogėmis be sėklų
SALOTOS SU ŠPINOKAIS, TUNU IR KIAUŠINIAIS
Kitokios ryžių salotos su grybais ir alyvuogėmis