Salotos su apelsinais, alyvuogėmis ir mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Kategorija: Salotos, mišrainės


Salotos su apelsinais, alyvuogėmis ir mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Paskelbė:
01 Kovo 2024

Ingredientai

  • salotų mišinio: 2 saujų
  • apelsinų: 1
  • raudonųjų svogūnų: trečdalio
  • pelėsinio sūrio "Memel Blue": 100 gramų
  • juodųjų alyvuogių: 1 saujos
  • česnako: 1 skiltelės
  • citrinos sulčių: 2 valgomųjų šaukštų
  • garstyčių: 1 arbatinio šaukštelio
  • alyvuogių aliejaus
  • druskos
  • juodųjų pipirų



Recepto paruošimas

1. Iš pradžių apelsiną nulupkite bei supjaustykite gabaliukais; idealiausia būtų išimti filė iš tarp odelių, tačiau aš itin skrupulingai nevargstu, daugmaž tas plėveles nuplėšau ir tiek.

2. Tuomet iš nurodytų ingredientų dubenyje suplakite užpilą, įspauskite česnako skiltelę.

3. Sumaišykite užpilą su salotų lapais bei smulkiai supjaustytais svogūnais.

4. Dėkite į lėkštes salotas, apelsinus, alyvuoges bei sūrį.

5. Patiekite ir mėgaukitės!


Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: