Salotos su kynva, daržovėmis, avokadais ir riešutais
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- kynvos: 180 mililitrų (nevirtų)
- avokadų: 1
- pomidorų: 1
- paprikų: 0,5
- graikinių riešutų: 8
- svogūnų laiškų / raudonojo svogūno
- alyvuogių aliejaus
- garstyčių: 1 arbatinio šaukštelio
- druskos
- juodųjų pipirų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia kynvą išvirkite pasūdytame vandenyje.
2. Daržoves supjaustykite kubeliais, o riešutus pasmulkinkite.
3. Aliejų sumaišykite su garstyčiomis, druska, pipirais, užpilkite salotas ir išmaišykite.
4. Patiekite ir skanaukite!
Virtos vištienos salotos su lazdyno riešutais bei raudonosiomis vynuogėmis be sėklų
Gaivios salotos su pankoliu ir avokadu
Krevečių salotos su pomidorais, gražgarstėmis ir avokadais
Gaivios salotos su kepta lašiša
Sultingos ananasų salotos su riešutais ir vištiena
Cukinijų salotos su riešutais
Keptų grybų salotos su lazdynų riešutais
Špinatų ir avokadų salotos
Brokolių salotos su migdolais ir šonine
Vištienos salotos su šparaginėmis pupelėmis
Špinatų grybų salotos su riešutais
TUNO SALOTOS (SU SVIESTINĖMIS SALOTOMIS)
Špinatų ir aviečių salotos
SALOTOS SU ŠPINOKAIS, TUNU IR KIAUŠINIAIS
Morkų mišrainė su riešutais
Kitokios ryžių salotos su grybais ir alyvuogėmis
Salotos „Juodasis deimantas“
Tradicinės kiniškos agurkų salotos
Soti mišrainė su vištienos skrandukais / skilveliais
Cezario salotos su kalakutiena
Itališkos salotos su tunu ir ryžiais
Grikių salotos - mišrainė su pievagrybiais ir silke
KLASIKINĖS GRAIKIŠKOS SALOTOS
Žaliavalgiškos žalių burokėlių, obuolių ir morkų salotos