Greitai pagaminamos tuno ir daržovių salotos
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai:
- Konservuotas tunas, 1 skardinė
- Morkos, 3 vienetai
- Bulvės, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Majonezas, 5 valgomieji šaukštai
- Išverdame bulves, morkas ir kiaušinius. Bulves, morkas ir kiaušinius atskiruose induose sutarkuojame stambia tarka. Svogūną labai smulkiai sukapojame.
- Inde pradedame sluoksniuoti: dedame sluoksnį bulvių, tepame trupučiu majonezo, morkų, tepame trupučiu majonezo, barstome svogūnu, tepame trupučiu majonezo, dedame sluoksnį tuno ir vėl tepame majonezu. Viršų pabarstome kiaušinio tryniu. Galima papuošti salotomis indo kraštus.
Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
Tuno salotos: puikus pasirinkimas tiek Kūčių, tiek kasdieniam stalui
Kiaušinius dažome natūraliai
Bulvių ir pomidorų užkepėlė
TUNO SALOTOS (SU SVIESTINĖMIS SALOTOMIS)
Itališkas baklažanų apkepas
Gardžioji silkė su burokėliais, grybais ir obuoliais
Pyragas su silkių file ir pievagrybiais
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Brokolių ir morkų (vegetariška) lazanija
Ko daugiau žuvys teikia – naudos ar žalos, atsako mokslininkai
KLASIKINĖS GRAIKIŠKOS SALOTOS
DARŽOVIŲ SALOTOS SU TUNU IR AGUONŲ UŽPILU
Tarkuotų bulvių pyragas su sūriu ir česnaku
Bulvių pyragas su grybais
Keptų morkų mišrainė su voveraitėmis - privalo būti ant Kūčių stalo!
Citrininis pyragas
TUNO UŽKANDIS
Patarimas, kaip tinkamai užšaldyti produktus: svarbu žinoti vieną taisyklę.
Greitas Obuolių pyragas
Klasikinis medaus tortas
Šokoladiniai putėsiai
Salotos „Juodasis deimantas“
Šventėms – tortas „Snickers“