Salotos su stirniena ir česnakiniu alyvuogių aliejaus padažu

Kategorija: Salotų, mišrainių receptai / Patiekalai iš žverienos


Salotos su stirniena ir česnakiniu alyvuogių aliejaus padažu

Paskelbė:

Ingredientai

  • kepta stirniena (pagal jūsų mėgstamą receptą)
  • sultenės salotos
  • vyšniniai pomidorai
  • mėlynieji svogūnai
  • konservuoti persikai
  • sūris Favita
Padažui:
  • česnakas: 2 skiltelių (išspaustų)
  • alyvuogių aliejus: 4-5 valgomųjų šaukštų
  • citrinos sultys: 2 valgomųjų šaukštų
  • medus: ~1 valgomojo šaukšto
  • druska
  • juodieji pipirai


Recepto paruošimas

1. Pirmiausia padažui nurodytus ingredientus išmaišome dubenėlyje. Skonį būtinai pareguliuojame pagal savo norus.

2. Tuomet lėkštėje išdėliojame salotas, supjaustytus pomidorus, svogūnus, persikus bei stirnieną.

3. Ant viršaus dedame sūrį ir užpilame paruoštu padažu. Skanaujame!

Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook