Salotos su virta vištiena, žirneliais, agurkais ir avokadu
Kategorija: Salotos, mišrainės
Ingredientai
- vištienos krūtinėlės: 1 (virta)
- konservuoti žalieji žirneliai: 1 indelio
- virtos morkos: 1
- švieži agurkai: 3
- avokadai: 1
- pomidorai: pagal skonį (aš jų nedėčiau, vyrui šioje mišrainėje jie labai tinka)
- krapai
- laiškiniai svogūnai
- druska
- alyvuogių aliejus
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia supjaustykite virtą vištienos krūtinėlę kubeliais, o agurkus ir avokadą – nedideliais gabaliukais.
2. Paruoštus ingredientus sudėkite į salotinę lėkštę, suberkite konservuotus žaliuosius žirnelius, pridėkite smulkintų krapų ir laiškinių svogūnų.
3. Sudėkite virtą morką, supjaustytą kubeliais.
4. Jeigu naudosite, sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus.
5. Pagardinkite druska, užpilkite alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite, kad viskas pasiskirstytų tolygiai.
6. Patiekite šias salotas šviežias ir mėgaukitės gardžiu bei sveiku patiekalu!
7. Santrauka: Šios salotos su virta vištiena, žirneliais, agurkais ir avokadu yra gaivios, lengvos ir maistingos. Jos puikiai tinka tiek kaip pagrindinis patiekalas, tiek kaip garnyras prie kitų valgių. Paprasta paruošti, skani ir sveika – tai idealus pasirinkimas subalansuotai mitybai!