Benedikto kiaušinis arba kaip pagaminti tobulą benedikto kiaušinį?
Kategorija: Naudingi patarimai jūsų virtuvėje
Ingredientai
- kiaušiniai
- vanduo (virimui)
- obuolių actas: šlakelio
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia pripilame į puodelį vandens ir palaukiame kol šis pradės virti.
2. Tuomet įpilame šlakelį obuolių acto
3. Šakutės pagalba pasukame vandenį, šitaip sudarome sūkuriuką.
4. Nieko nelaukdami į sūkurio vidų atsargiai įleidžiame įmuštą kiaušinį.
5. Sūkurys neleis masei labai išsiplėsti bei sulaikys ovalią jos formą.
6. Kiaušiniui verdant, kiaurasamčiu iškeliame ir pirštu tikriname norimą rezultatą.
7. Jeigu norisi skysto trynio - baltymas turi būti pilnai išviręs, o trynys minkštesnis. Norint kieto – visas kiaušinis sukietėjęs.
8. Patiekiame pagal receptą arba idėją - prie makaronų, ant pilno grūdo duonos su avokadu, prie avižinės košės.
9. Apibarstome žolelėmis ir, jei norisi, žiupsneliu jūros arba himalajų druskos. Skanaujame!
Panašūs receptai
Gerkite obuolių actą prieš miegą, jei turite šias sveikatos problemas!
Kaip tobulai išvirti kiaušinius?
Kaip ir kiek laiko virti avižinius dribsnius ir avižinės košės receptas
Kiek laiko virti vištieną?
Paprastas triukas, kaip pagaminti sultingus ir skanius kotletus
Kiek laiko ir kaip virti kukurūzų košę?
Kaip išpūsti kiaušinį - kiaušinio vidų?
Tobulų kiaušinių paslaptis: kaip ir kiek laiko virti kiaušinius?
Naminiai sušiai - sushi | Kaip pasigaminti namuose?
Kaip ir kiek laiko virti pupeles?
Kiek laiko virti avinžirnius?
Kiek virti putpelių kiaušinius ir kepti putpelių kiaušinius