Vištienos iešmeliai jogurto marinate

Kategorija: Patiekalai iš vištienos ir paukštienos


Vištienos iešmeliai jogurto marinate

Paskelbė:

Ingredientai

  • vištienos krūtinėlės: 1 (~700 gramų)
  • kario prieskoniai: 3 arbatinių šaukštelių
  • tarkuotas imbieras: 1 centimetro gabaliuko
  • natūralus jogurtas: 250 gramų
  • druska: pagal skonį
  • česnakas: 2 skiltelių 
  • citrinos sultys: iš 0,5 vnt.
  • sezamo sėklų aliejus: 2 arbatinių šaukštelių (galima keisti kitu mėgstamu aliejumi)
  • sezamo sėklos: žiupsnio (pabarstymui; nėra būtina)



Recepto paruošimas

1. Pirmiausia vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabaliukais.

2. Česnaką ir imbierą nulupkite.

3. Česnaką pasmulkinkite, o imbierą sutarkuokite.

4. Jogurtą sumaišykite su prieskoniais, aliejumi, česnaku ir imbieru, taip pat įspauskite citrinos sultis.

5. Vištienos gabaliukus užpilkite marinatu ir palikite marinuotis mažiausiai kelias valandas.

6. Po to vištienos gabaliukus kepkite kepsninėje arba sunertus ant medinių iešmelių orkaitėje su grilio funkcija maždaug 15-20 minučių.

7. Labai skanu patiekti su virtais ryžiais ir daržovėmis. Skanaus!


Patiko receptas? Pasidalink!

Dalintis su Facebook

Raktažodžiai:

vistiena, vistienos iesmeliai, padaze