Vištienos guliašas su bulvėmis, prievagrybiais, šonine ir grietinėle

Kategorija: Vištiena ir paukštiena


Vištienos guliašas su bulvėmis, prievagrybiais, šonine ir grietinėle

Paskelbė:
22 Liepos 2022
Noriu Jums parodyti nuostabaus, savo firminio vištienos guliašo receptą. Aš jį gaminu su bulvėmis, pievagrybiais, šonine ir grietinėle. Bet apie viską iš eilės mano tobulame recepte. Būtinai rekomenduoju pamėginti! 



Ingredientai



  • bulvių: 700 gramų
  • vištienos: 400 gramų
  • pievagrybių: 200 gramų
  • šalto rūkymo kiaulienos šoninės: 200 gramų
  • neriebios grietinėlės: 250 mililitrų
  • druskos
  • pipirų

Recepto paruošimas



1. Pirmiausia bulves nuskutame.
2. Tada supjaustome nedideliais, maždaug vieno kąsnio dydžio gabaliukais.
3. Vištieną supjaustome panašaus dydžio gabaliukais, kaip ir bulves.
4. Tada vištieną pabarstome druska bei pipirais.
5. Šoninę smulkiai supjaustome.
6. Apkepame šoninę keptuvėje kartu su vištienos gabaliukais.
7. Tuomet suberiame supjaustytus pievagrybius ir dar keletą minučių pakepame.
8. Mėsą sumaišome su bulvėmis, suberiame į kepimo indą (keramikinį arba stiklinį).
9. Užpilame grietinėle.
10. Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 50 minučių. Skanaujame!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: