Pasta su malta jautiena

Kategorija: Makaronai, pica


Pasta su malta jautiena

Paskelbė:
17 Kovo 2022
Paprastas, bet skanus patiekalas su malta jautiena. 



Ingredientai



  • „Agnesi“ Fusilli Lunghi Bucati pasta: 400 gramų (arba kita)
  • malta jautiena: 400 gramų
  • "Pesto" padažas su grybais: 1 pakuotė
  • neriebi Mozzarella: 50 gramų
  • grietinė: 100 gramų (30%)
  • pomidorų padažas: 50 gramų
  • šviežiai malti pipirai
  • druska
  • prieskoninės žolelės
  • alyvuogių aliejus


Recepto paruošimas



1. Pradžioje užviriname vandenį makaronams. Kol vanduo verda, į keptuvę sudedame mėsą bei apkepame be riebalų. Pabarstome druska bei pipirais, viską išmaišome. Sudedame pastą į užvirusį vandenį, įpilame šaukštą aliejaus. Padažo pakelio turinį sumaišome su 50 mililitrų karšto vandens (virinto), vėl išmaišome, įdedame grietinės, pomidorų padažo, išmaišome iki vientisumo.
2. Tuomet išvirusius makaronus sudedame į lėkštę, ant viršaus uždedame apkeptos mėsos, užpilame jau paruošto padažo, apibarstome suplėšytais Mozzarellos gabaliukais. Galiausiai, pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis bei iškart patiekiame. Labai skanus patiekalas!
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: