kopūstas -“balandėlis”
Kategorija: Kamado Bono Receptai
Kopūstą apvirdamas išardžiau, lapus dėjau eilės tvarka, faršo įdarą ruošiau kaip balandėliams. Imam lapą, dedam plonai faršo ir formuojam, lipdom kopūstą atgal. Kepiau 60 min 130C , užpyliau trintų pomidorų, dar 60 min 180C iki 70C vidinės. Skanaus!
Kepti žiediniai kopūstai džiūvėsėliuose
Troškinti kopūstai su mėsa
BALANDĖLIAI SU GRYBAIS
Naminiai kebabai
Naminiai kebabai su česnakiniu padažu
JAUTIENOS STEIKAS SU DARŽOVĖMIS
Tinginių balandėliai
Dešrainis su daržovėmis
Tai bent gėrimas! Valo organizmą, normalizuoja spaudimą, stiprina nagus
Veganiski virtinukai - labai skanus
Neįtikėtinai skanūs kotletai ir nei gramo mėsos
Pekino kopūstų salotos su vištiena.
Balandėliai iš Pekino kopūsto
NEĮTIKĖTINAI SKANŪS KOTLETAI IR NEI GRAMO MĖSOS
Orkaitėje kepti kotletai su daržovių padažu
"Tinginių balandėliai"
Keptuvėje paruošti balandėliai
Kopūstų blyneliai
Kopūstų pyragas
Kiaušinius dažome natūraliai