Itališkas karštas šokoladas
Kategorija: Nealkoholiniai kokteiliai

Ingredientai
- pieniškas šokoladas: 120 gramų
- pienas: 300 mililitrų
- kakava: 1 šaukšto
- cukrus: 1 šaukšto (arba mažiau, jei nesinori labai saldžiai)
- kukurūzų krakmolas: 1 šaukštelio
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių prikaistuvyje ištirpiname šokoladą su 2 šaukštais pieno.
2. Kai šokoladas ištirpsta, palaipsniui supilame plona srovele pieną (1-2 šaukštus pieno pasiliekame) ir nuolatos maišome mediniu šaukštu.
3. Tada įmaišome kakavą bei cukrų, maišome, kol viskas susijungs.
4. Po to į puodelį suberiame krakmolą, užpilame pasiliktu pienu bei maišome, kol ištirps.
5. Palaipsniui supilame ištirpinto krakmolo masę į karštą šokoladą bei išmaišome.
6. Patiekiame ir lepinamės!
Panašūs receptai

Karštas šokoladas su migdolų pienu

Karštas šokoladas | Receptas

Pusrytinis kavos kokteilis

Karšto šokolado gėrimas

"Dalgona" kava

Naminis kokosų pienas be laktozės

Šildanti Kalėdų Senelio chai latte

Šalta veganiška kava su migdolų pienu

Karštas greipfrutų gėrimas - arbata

SOTUSIS PIENO KOKTEILIS

Juodųjų serbentų limonadas

Kava "Frappe"