Bandelės su varške ir obuoliais be mielių

Kategorija: Desertai / Užkandžiai


Bandelės su varške ir obuoliais be mielių

Paskelbė:
24 Lapkričio 2023

Ingredientai

Bemielėms bandelėms:
  • miltai: 300 gramų
  • 9% riebumo varškė: 200 gramų
  • obuoliai: 2
  • aliejus: 100 gramų
  • cukrus: 100 gramų (arba pagal skonį)
  • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių
  • druska
Bandelių apvoliojimui:
  • cukrus: 70 gramų
  • cinamonas: 2 arbatinių šaukštelių


Recepto paruošimas

1. Pirmiausia obuolius nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais.

2. Bandelių apvoliojimui pasiruošiame mišinys ir cinamono ir cukraus.

3. Tuomet varškę išplakame su aliejumi, cukrumi (jo dedame pagal skonį) ir druska.

4. Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir viską išmaišome.

5. Po to suberiame obuolių kubelius ir dar vieną kartą labai gerai išmaišome.

6. Paskui rankomis paimame tešlą ir padaliname į 16 lygių dalių.

7. Suformuojame bandeles.

8. Apvoliojame varškines bandeles cinamono ir cukraus mišinyje bei sudėti į kepimo skardą, išklotą su kepimo popieriumi.

9. Galiausiai kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 18-25 minutes. Vis pažiūrime, kad nepridegtų bandelių apačia. Skanaujame!

Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: