Marmuriniai kiaušiniai. Kai atradau šį būdą, marginu tiktai taip

Kategorija: ---


Marmuriniai kiaušiniai. Kai atradau šį būdą, marginu tiktai taip

Paskelbė:
10 Balandžio 2020
Prieš trejus metus atradau šį kiaušinių marginimo būdą. Šiais metais tikrai taip pat dažysiu“, – labai puošniais marmuriniais margučiais džiaugiasi WorldRecipes.eu skaitytoja Asta.

Marmuriniai kiaušiniai

Pirmiausia svogūnų lukštus sumalame kavamale. 


Tada kiaušinius sušlapiname vandens dubenyje. 

Kiaušinius apvoliojame svogūnų lukštuose.

Jeigu nelabai nori lipti – lipiname paspausdami stipriau. 

Po to kiaušinį dedame ant marlės gabaliuko ir dar truputį apibarstome svogūnų lukštais. 

Marlę stipriai užrišame ir išlyginame vietas, kuriose lukštai sukrito į krūvą. 

Tuomet marlės perteklių nukerpame.


Paskui dedame kiaušinius virti, į vandenį įberiame vieną šaukštą druskos.

Įpilame šiek tiek briliantinės žalumos (vadinamosios "zelionkės") - tikrai nebijokite, po to puodas išsiplaus, bet rankas reikia pasaugoti.

Kai vanduo užvirs, verdame 7 minutes.

Išvirtus kiaušinius nuplauname drugnu vandeniu. 

Nurišame marlę ir pašaliname svogūnų lukštus. 

Paskui dar kartą perplauname vandeniu. 

Galiausiai sausus kiaušinius patepame aliejumi. Grožimės savo meno kūriniu.
Dalintis su Facebook
Pagaminimo laikas:
     Šaltinis: