Mojito
Kategorija: Alkoholiniai Kokteiliai
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų ir mėtų lapelius sudėkite į aukštą taurę (bet pakankamai plačią) ir švelniai sugrūskite grūstuvu, kol pajusite mėtų aromatą. Taurę pripildykite smulkinto ledo, įdėkite laimo griežinėlius ir supilkite žaliųjų citrinų sultis ir romą. Pamaišykite.
60 ml Bacardi romo, šviesaus 30 ml citrinų sulčių, šviežiai spaustų 1 a. šukštelio cukraus 7 - 9 mėtos lapelių, šviežių Kelių griežinėlių laimo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų ir mėtų lapelius sudėkite į aukštą taurę (bet pakankamai plačią) ir švelniai sugrūskite grūstuvu, kol pajusite mėtų aromatą. Taurę pripildykite smulkinto ledo, įdėkite laimo griežinėlius ir supilkite žaliųjų citrinų sultis ir romą. Pamaišykite.
Pikantiški 6 šašlykų receptai
Romo ir tekilos kokteilis "Akapulko"
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
BRAŠKINIS DAIQUIRI
Pina Colada kokteilis
ON THE BEACH Kokteilis
BULVIŲ PYRAGAS SU GRYBAIS IR JAUTIENA
Kokteilis "Cosmopolitan"
Benediktinų užkandis su kiaušiniais ir olandišku padažu
MĖLYNA MARGARITA
WOO-WOO
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Pica su balzamine vištiena
ARBŪZŲ KOKTEILIS
Vaisinis šampano kokteilis
Alkoholinis kokteilis "Niekšas"
Indiškai kepta lašiša
Alkoholinis kokteilis "Aleksandras"
Degtinės kokteilis "Clementine"
Tortas „Raffaello“
Vytinta kiaulienos išpjova su laimu ir džinu
Feta sūrio padažas su mėtomis
Aguonų pienas - Aguonpienis