ARBŪZŲ KOKTEILIS
Kategorija: Nealkoholiniai kokteiliai
- 3 puodeliai arbūzo be sėklų, pjaustyto kubeliais 1 puodelis apelsinų sulčių 2 šaukštai laimo sulčių 1 šakelė mėtos 1 puodelis susmulkinto ledo 1 valgomas šaukštas cukraus pudros (neprivaloma) arbūzo atplaišų papuošimui (neprivaloma)
- Sudėkite visus ingredientus į maišytuvą ir maišykite, kol taps vientisa masė.
- Pilkite į aukštas taures, papuošimui pridėkite arbūzo atplaišų arba šiaudelių.
- Pastebėjimas: Paragaukite šviežaus skonio, karštą vasarą puikiai atgaivinančio arbūzų kokteilio - puikaus gėrimo atsipalaiduoti.
Jautienos troškinys su daržovėmis
Vaisinis šampano kokteilis
Mango ledų kokteilis
Kokteilis "Cosmopolitan"
ŠALTOS KAVOS KOKTEILIS SMOOTHIE
DARŽOVIŲ IR VAISIŲ KOKTEILIS
BRAŠKINIS DAIQUIRI
BRAŠKIŲ, BANANŲ IR APELSINŲ SULČIŲ KOKTEILIS
Putojančio vyno kokteilis "Vasara"
BARBECUE PADAŽAS | RECEPTAS
Mojito
Raudonojo aksomo tortas
Sūrio spurgos su jalapenu
Apelsinų ir migdolų pyragas
Karamelinis tinginys su šokoladu
Nepakartojamo skonio tortas „Napoleonas“
Vytaro Radzevičiaus žuvienė „iš galvos“
KREVEČIŲ KOKTEILIS
Šokoladiniai putėsiai
KREVEČIŲ UŽKANDIS | RECEPTAS
Tirštas bananų kokteilis
Tortas „Juodasis miškas“
Beprotiškai skanus užkandis iš lavašo.
Šventėms – tortas „Snickers“