"Samanoti" kiaušiniai
Kategorija: Užkandžių receptai

Ingredientai
- kiaušiniai: 4 (virti)
- švieži špinatų lapeliai: 1 saujos
- fermentinis sūris: 50 gramų
- virtos krevetės: 50 gramų
- majonezas: 1 šaukšto
- sviestas: 2 šaukštų
- druska
- malti pipirai
- džiuvesėliai
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių kietai virtus kiaušinius su visu lukštu perpjauname perpus (tam reikia itin aštraus peilio). Išimame minkštimą atsargiai, kad lukštas nesulūžtų.
2. Tuomet į smulkintuvą sudedame kiaušinio baltymus su tryniais, špinatų lapelius, virtas krevetes, sutarkuotą sūrį ir majonezą bei sutriname iki vientisos masės. Pagardiname pagal savo skonį druska ir pipirais.
3. Tada šaukšto pagalba "farširuojame" kiaušinių lukštus, užberiame džiuvėsėlių. Šiek tiek paspaudžiame.
4. Po to keptuvėje ištirpiname sviestą bei dedame kiaušinių lukštus įdaru į apačią. Pakepiname kelias minutes, kol viršus paskrus. Patiekiame į stalą. Skanaujame!
Panašūs receptai

Japoniški įdaryti kiaušiniai su šoninės traškučiais

Sumuštiniai su avokadais ir krevetėmis

Japoniški įdaryti kiaušiniai su keptos šoninės traškučiais

Tunu įdaryti kiaušiniai

Japoniški įdaryti kiaušiniai su keptos šoninės traškučiais

Įdaryti kiaušiniai su morkų ir paprikų įdaru

Įdaryti kiaušiniai su antienos paštetu

Nelukštentos česnakinės krevetės

SILKĖS UŽKANDIS SU KIAUŠINIU

Duonos riekelėje keptas kiaušinis

Tuno mišraine įdaryti kiaušiniai

Krevetėmis, varške ir česnakais įdaryti kiaušiniai su majonezu