Įdaryti kiaušiniai su antienos paštetu
Kategorija: Užkandžių receptai
Ingredientai
- kiaušiniai: 7 (kietai virti)
- dižono garstyčios: 20 gramų
- kreminis sūris: 60 gramų (naudoju "Philadelphia")
- antienos paštetas 60 gramų (naudoju "Lapino puota")
- druska
- malti juodieji pipirai
Papuošimui:
- alyvuogių griežinėliai
- malta raudonoji paprika
- pjaustyti švieži krapai
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia nulupame kiaušinius ir perpjauname išilgai.
2. Tada atsargiai išimame trynius.
3. Tuomet į dubenį sudedame antienos paštetą, garstyčias, kreminį sūrį, kiaušinių trynius ir kruopščiai sutriname šakute iki vienalytės masės.
4. Pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais pagal savo skonį. Viską gerai išmaišome.
5. Pasiruoštą masę dedame į konditerinį švirkštą ir pripildome kiaušinių baltymų puseles.
6. Papuošiame alyvuogių griežinėliais, užberiame paprikos bei krapų. Skanaujame!
Panašūs receptai
Tunu įdaryti kiaušiniai
Įdaryti kiaušiniai su lašiša, grietine ir garstyčiomis
Tuno mišraine įdaryti kiaušiniai
Japoniški įdaryti kiaušiniai su šoninės traškučiais
Žuvimi įdaryti kiaušiniai
Įdaryti kiaušiniai su tunu, mėlynaisiais svogūnais ir garstyčiomis
Japoniški įdaryti kiaušiniai su keptos šoninės traškučiais
Įdaryti kiaušiniai su morkų ir paprikų įdaru
Vieno kąsnio užkandėlės su paštetu ir vynuogėmis
Japoniški įdaryti kiaušiniai su keptos šoninės traškučiais
Neįtikėtinai gardus užkandis su slyva ir antienos file
Mini krepšeliai - užkandėlės jūsų šventiniam stalui