Įdaryti kiaušiniai su antienos paštetu
Kategorija: Užkandžių receptai

Ingredientai
- kiaušiniai: 7 (kietai virti)
- dižono garstyčios: 20 gramų
- kreminis sūris: 60 gramų (naudoju "Philadelphia")
- antienos paštetas 60 gramų (naudoju "Lapino puota")
- druska
- malti juodieji pipirai
Papuošimui:
- alyvuogių griežinėliai
- malta raudonoji paprika
- pjaustyti švieži krapai
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia nulupame kiaušinius ir perpjauname išilgai.
2. Tada atsargiai išimame trynius.
3. Tuomet į dubenį sudedame antienos paštetą, garstyčias, kreminį sūrį, kiaušinių trynius ir kruopščiai sutriname šakute iki vienalytės masės.
4. Pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais pagal savo skonį. Viską gerai išmaišome.
5. Pasiruoštą masę dedame į konditerinį švirkštą ir pripildome kiaušinių baltymų puseles.
6. Papuošiame alyvuogių griežinėliais, užberiame paprikos bei krapų. Skanaujame!
Panašūs receptai

Tunu įdaryti kiaušiniai

Įdaryti kiaušiniai su lašiša, grietine ir garstyčiomis

Tuno mišraine įdaryti kiaušiniai

Japoniški įdaryti kiaušiniai su šoninės traškučiais

Žuvimi įdaryti kiaušiniai

Įdaryti kiaušiniai su tunu, mėlynaisiais svogūnais ir garstyčiomis

Japoniški įdaryti kiaušiniai su keptos šoninės traškučiais

Įdaryti kiaušiniai su morkų ir paprikų įdaru

Vieno kąsnio užkandėlės su paštetu ir vynuogėmis

Japoniški įdaryti kiaušiniai su keptos šoninės traškučiais

Neįtikėtinai gardus užkandis su slyva ir antienos file

Mini krepšeliai - užkandėlės jūsų šventiniam stalui