Aukštaitiška burokėlių mišrainė
Kategorija: Salotos, mišrainės
INGREDIENTAI
- Burokėliai 4 vnt. vidutinio dydžio virti
- Morkos 2 vnt. virtos
- Bulvės 4 vnt. virtos
- Agurkai 3 vnt. rauginti
- Svogūnai 1 vnt. nedidelis
- Kmynai 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Aliejus 3 valg. š.
KAIP GAMINTI
1. Visas daržoves supjaustykite kubeliais. Svogūną susmulkinkite ir trumpai pakepinkite aliejuje .
2. Daržoves suberkite į dubenį, apibarstykite kmynais, pasūdykite užpilkite aliejų su kepintais svogūnais ir gerai išmaišykite.
Pastaba: vietoj aliejaus galite naudoti ir majonezą arba majonezą perpus maišytą su grietine.
2. Daržoves suberkite į dubenį, apibarstykite kmynais, pasūdykite užpilkite aliejų su kepintais svogūnais ir gerai išmaišykite.
Pastaba: vietoj aliejaus galite naudoti ir majonezą arba majonezą perpus maišytą su grietine.
Keptas kalakutas su citrusiniais vaisiais ir žolelėmis
Kiaušinius dažome natūraliai
JAUTIENOS STEIKAS SU ČESNAKINIU SVIESTO PADAŽU
D.U.K - Naudingi maisto ruošimo patarimai privalo žinoti kiekvienas
Baklažanų apkepas
Rauginti kopūstai pagal Darių ir Karoliną
Vištienos šaltiena su daržovėmis.
VIŠTIENOS IR DARŽOVIŲ MIŠRAINĖ
Bulvių krepšeliai su daržovėmis ir silke
JAUTIENOS TROŠKINYS SU BULVĖMIS IR PUPELĖMIS
LIETINIAI BLYNAI SU SŪDYTOS KARAMELĖS PADAŽU IR RIEŠUTAIS
KRISTIJONO KRABŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)
Vištienos kepenėlių ir pievagrybių mišrainė krepšeliuose
Olivjė salotos, arba įmantresnė bulvių mišrainė
Vištienos - voveraičių šventinis troškinys
Lipnūs vištienos sparneliai su barbekiu padažu
Šventėms – tortas „Snickers“
Šniceliai su balta duona ir padažu
Pica su voveraitėmis
DARŽOVIŲ IR MĖSYTĖS MIŠRAINĖ
ŽALIAVALGIŠKA "BALTOJI MIŠRAINĖ"
Mišrainė su rūkyta menke
Aštri menkių mišrainė su krienais
Burokėlių sriuba su džiovintais obuoliais