Sluoksniuota kumpio, morkų, kukurūzų ir porų mišrainė su kepta duona
Kategorija: Salotų, mišrainių receptai

Ingredientai
- šviežios morkos: 1 (didelės)
- poras: 1 nedidelio
- kumpis (naudojau rūkytą kiaulieną)
- konservuoti kukurūzai: 1 nedidelio indelio
- mėgstamas majonezas
- tamsi duona
- aliejus (kepimui)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių morką sutarkuokite morkinės tarkos pagalba, porą supjaustykite (aš pati žiedą supjausčiau į keturias dalis), kumpį supjaustykite kubeliais.
2. Tuomet palangos duoną supjaustykite mažais kubeliais bei apkapkite aliejuje, kol apskrus.
3. Tada giliame inde sluoksniuokite mišrainę: dėkite morkų sluoksnį, po to porų, aptepkite majonezu.
4. Ant viršaus dėkite kumpį, paskui konservuotus kukurūzus, vėl aptepkite majonezu.
5. Tuomet vėl ta pati seka - morkos, porai, majonezas, kumpis, kukurūzai.
6. Paskutinis sluoksnis privalo būti majonezo (sluoksnių darykite tiek, kiek norisi, bei kiek turite produktų).
7. Mišrainę aptepkite majonezu, o ant viršaus dėkite keptos duonos kubelius. Skanaukite!
Panašūs receptai

Sluoksniuota silkės mišrainė su pievagrybiais, kiaušiniu ir majonezu

Burokėlių mišrainė su majonezu

POMIDORŲ, PIEVAGRYBIŲ IR PORŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)

Naminė baltoji mišrainė su dešra arba rūkytu kumpiu

Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir konservuotais kukurūzais

Pomidorų mišrainė su krekeriais (tinka ir kaip užkandis)

Pikantiška mišrainė su vištiena, pupelėmis ir česnakiniais duonos skrebučiais

Mišrainė arba užtepėlė and duonos: tunas su kukurūzais ir majonezu

SŪRIO IR KUMPIO MIŠRAINĖ SU MARINUOTAIS GRYBAIS

Porų mišrainė su kiaušiniais - vos kelios minutės darbo!

Virto kumpio salotos / mišrainė su pekino kopūstais, sūriu ir pomidorais

Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)