Sluoksniuota kumpio, morkų, kukurūzų ir porų mišrainė su kepta duona
Kategorija: Salotų, mišrainių receptai
Ingredientai
- šviežios morkos: 1 (didelės)
- poras: 1 nedidelio
- kumpis (naudojau rūkytą kiaulieną)
- konservuoti kukurūzai: 1 nedidelio indelio
- mėgstamas majonezas
- tamsi duona
- aliejus (kepimui)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių morką sutarkuokite morkinės tarkos pagalba, porą supjaustykite (aš pati žiedą supjausčiau į keturias dalis), kumpį supjaustykite kubeliais.
2. Tuomet palangos duoną supjaustykite mažais kubeliais bei apkapkite aliejuje, kol apskrus.
3. Tada giliame inde sluoksniuokite mišrainę: dėkite morkų sluoksnį, po to porų, aptepkite majonezu.
4. Ant viršaus dėkite kumpį, paskui konservuotus kukurūzus, vėl aptepkite majonezu.
5. Tuomet vėl ta pati seka - morkos, porai, majonezas, kumpis, kukurūzai.
6. Paskutinis sluoksnis privalo būti majonezo (sluoksnių darykite tiek, kiek norisi, bei kiek turite produktų).
7. Mišrainę aptepkite majonezu, o ant viršaus dėkite keptos duonos kubelius. Skanaukite!
Panašūs receptai
Sluoksniuota silkės mišrainė su pievagrybiais, kiaušiniu ir majonezu
Burokėlių mišrainė su majonezu
POMIDORŲ, PIEVAGRYBIŲ IR PORŲ SALOTOS (MIŠRAINĖ)
Naminė baltoji mišrainė su dešra arba rūkytu kumpiu
Silkės mišrainė su marinuotais pievagrybiais, morkomis ir konservuotais kukurūzais
Pomidorų mišrainė su krekeriais (tinka ir kaip užkandis)
Pikantiška mišrainė su vištiena, pupelėmis ir česnakiniais duonos skrebučiais
Mišrainė arba užtepėlė and duonos: tunas su kukurūzais ir majonezu
SŪRIO IR KUMPIO MIŠRAINĖ SU MARINUOTAIS GRYBAIS
Porų mišrainė su kiaušiniais - vos kelios minutės darbo!
Virto kumpio salotos / mišrainė su pekino kopūstais, sūriu ir pomidorais
Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)