SŪRIO IR KUMPIO MIŠRAINĖ SU MARINUOTAIS GRYBAIS
Kategorija: Grybų patiekalai / Salotos, mišrainės
- virtas kumpis: 400 gramų
- fermentinis sūris: 300 gramų
- svogūnai: 0,5 (didelio)
- alyvuogės: 20 (didelių)
- smulkinti marinuoti pievagrybiai: 1 stiklinės (arba kelmučių)
- majonezas
- druska
- citrinos sultys: šlakelio
- Pradžioje sūrį, kumpį bei svogūną susmulkiname kubeliais. Tuomet alyvuoges pasmulkiname, sumaišoe su susmulkintais grybais bei majonezu. Galiausiai pagadiname prieskoniais. Štai ir viskas. Labai gardi mišrainė!
JAUTIENOS GULIAŠAS SU PUPELĖMIS IR MARINUOTAIS AGURKAIS
Sunku būtų rasti skanesnį sumuštinį
BULVIŲ APKEPAS SU KUMPIU
Rūkyto kumpio suktinukai
Alyvuogių užkandėlė
Gardi prancūziška svogūnų sriuba
DARŽOVIŲ IR KUMPIO APKEPĖLĖ
Makaronai su grybais
Gardi mišrainė su rūkyta lašiša
DARŽOVIŲ APKEPAS SU ŠVIEŽIOMIS BULVĖMIS IR ANTIENA (ARBA VIŠTIENA) ORKAITĖJE
AGURKINĖ SRIUBA | RECEPTAS
SVEIKAS UŽKANDIS VAKARĖLIUI SU ANAKARDŽIŲ KREMU
KEPTOS ŽUVIES MIŠRAINĖ SU AVINŽIRNIAIS IR SALIERAIS
Keptas brandintos jautienos antrekotas ir kumpis
VIŠTIENA SU ČESNAKINIAIS GRYBAIS
JAUTIENOS TROŠKINYS SU PIEVAGRYBIAIS
Gardieji čenakai su kiauliena
Ko daugiau žuvys teikia – naudos ar žalos, atsako mokslininkai
UŽKANDĖLĖ SU GRYBAIS
mišrainė su pupelėmis ir kumpiu
VIŠTŲ KEPENĖLĖS SU KEPTOMIS BULVĖMIS
Ispaniška tortilja su kumpiu
VOKIŠKI JAUTIENOS (ARBA KIAULIENOS) SUKTINUKAI
Stirnienos mėsos troškinys